Hanımlar doğumdan sonra hasta bezi lazımmı acbaa hastane kilodu diye geçiyor? Ona gire alacam
Ben sezeryan oldum cok ilginctir hastanede flan bagladim ama kanamam olmadi azcii adeten daha az leke leke geldi arada bnde pede gectim eve ciktim flan aradam 20 gun gecti bi kanama basladi resmen ust bas kalmamisto gece hemen hasta bezi bagladim pedle flan imkani yoktu oturup kalktikca pihti pihti akti resmen doktora gttim kanama kanalini pihtilar kapatmisti o yuzden dogumdan snra olmasi gereken kanama suan oluyo demisti 10 gun surdu ama rezillikti hasta bezini bagladim rahat ettim yoksa wc den cikamazsin zaten kucuk bebekle wc ye zaman bulamiyoken kanamaydi peddi temizlenmeydi habire zamanimda yoktu benim icin kurtarici olmistu bi paket bi al derim 7 li 12 li flan
Ben almıştım canım ama olmazsa olma da değil benim okadar çok kanamam olmamıştı tek bir tane kullanmıştım ki sadece yanıma al dim diye kullandım da diyebilirim eğer cevrende kullanan bi tanıdığın falan varsa 1 2 tane bile alsan yeter bence paket almaya okadar da gerek yok
Bende almayi dusunyom canm een fazla 3ad dogumdan sinra kanama cok olurmus ben her ihtimale karsi cantaya koydum yetmezsede hmen ggetiririm gene
İlk iki gün belki canım. Sonra ped yeterli oluyor. Tekli ya da 4-5 li satılıyorsa öyle al derim. Benim paket arttı baya.
Benim dogumdan sonra kanamam olmustu dogum masasindan kalktigim zaman verdiler hastanede bitane ben almamistim ama sonra kirlenince kanamamda devam edince istedim vermediler mecbur aldim canim 3-4 gun kullandim ben hasta bezleriydi benimki
3 tane vardi bnm keske alsaydm bi kac tane dedim sezeryan oldum ilkini bagladilar suyum bosaldi hemn ustum basim kalmAdi.5 tane lazm en az ped rahat olmuyo carsaf falan kalmadi evdeykn cunku rahat yatamadm bn dikislerden hep ped kaydi
Evet canım. Bn aldm. Lohusa iken kullanırsn
1,492,202 soru
24,382,056 cevap
348,800 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın