Mutfak ve salon resimleri istemiştim diğer postumda. Bazı yorumlarda benim eşyalarım güzel değil yada evim gibi yorumlar okudum ve çok duygulandım üzüldüm. Gönlüm razı olmadı ve post açmak istedim.
Ben postu asla ve asla evleri kıyaslamak için yada yaristirmak için kesinlikle açmadım. Sadece ev şekillerine bayılırım hatta bir yorumdada yazdım taşınma olayını çok seviyorum sürekli farklı ev eşyaları ona göre dizayn etmek çok eğlenceli geliyor bana terapi gibi
Belki fikir edinecegim bir yer olur diyede açmak istedim maksat sohbet olsun diye..
Eski postlarimdan bilenler bilir annemin evini paylaştım kot 2de oturuyor annem kii 12 yıl bu evde yaşadık annemle. Mutfakla salonu bir gelenler bu nasıl ev şekilsiz der gibi bakıyordu. Odaları kucucktu. Kendi aldıkları esyalardan bahsedip en güzel ev bizde derlerdi nispet eder gibi. Asla kafaya takmadık bu durumu babasız annemle birlikte yalnız yaşadık hayat şartları buna müsaitti .. herkes ister güzel evde yaşamayı hepimizin hakkı . Ama sağlığımız yerinde olsun ailemizle mutlu olalım gerisinin bir önemi yok..
Ayrıca kısaca başımdan geçen bir olayı da sizlerle paylaşmak isterim . Gecekonduda oturduğumuz zamanlar evde fındık faresi vardı
Annem işte çalışıyor ben evde yalnızım ordan oraya jet hızıyla gidiyor . Bende mutfakta fareye özel tuzak hazırlamıştık annemle kartonun üstüne yapıştırıcı döktük ve peynir koyduk yapisinca kacamiyor. Bende o tuzağı mutfaktan alıp odanın kapısının oraya koydum 2tane. hep ordan girip çıkıyor. Uzaktan da izliyorum hareketsiz korkup kaçmasın diye. Neyse en sonunda kafasını çıkardı kokluyor peynirin kokusunu aldı tabi dedim yaoisacak şimdi yüz üstü atacak kendini hahah . Fare poposunu kaldırdı bir balerin edasıyla yürüdü kuyruğunu dikti havaya o 2 tane kartonun ortasındaki boslukta yürüdü. Ben öylece kalakalmistim. Bu nasıl zeki bir fındık faresi diye khakaha attım geri mutfağa gitti . Sanırsam ' azıcık peynir beni kesmez ben mutfakta daha fazlasını dişlerim ' diye düşündü sanırım ..hayvancagizi çok kucuksemisim
Bunu da anlatmamin sebebi hepimizin geldiği yer belli yanlış anlamayın beni.
Nerden geldiğimi unutmadım. Diğer postumla birilerini uzduysem kendilerini kötü hissettirdiysem özür dilerim ❤️