+1 oy
322 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (100 puan) tarafından
Merhaba hanimlar prensesbebee den alisveris yapan varmi aranizda uygun fiyatları ama guvenilirmi kumaşı nasil bilenler cevap verebilirmi..ınstegramda bu arada .simdiden teşekkürler 

5 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Hiç orada yapmadım ama minicity güzel enucuzbebekmarketi de güzel hem uygun hem malı da güzel yanı 
(100 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap verdiginiz için
-Reklam-
0 oy
(438 puan) tarafından
Ben çok memnunum kaliteli bence kızımın çoğu kıyafetini ordan aldım lcw bide ordan alıyorum çok iyi bence 
(100 puan) tarafından
Yaa fiyat uygun olunca iyimidir dedim tesekkurler cevabiniz için
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ben yaptım canım defalarca yaptım hemde çokta memnunum
(1,791 puan) tarafından
Ama kalıp olarak küçük geldi bana hep bir büyuk beden alıyorum o yüzden
(100 puan) tarafından
Kalıpları hic anlamiyorum zaten diger cocuklarimada hep buyuk alirim tam olur.tesekkurler cevap icin
(1,791 puan) tarafından
Rica ederim canım gerçekten çok güzel aldıkları para sonuna kadar helal olsun
Birde annebebeksorgun var büyük çocukların da var ise eğer onlarında fiyatları çok uygun ama hiç alışveriş yapmadım sıradaki alışverişi ordan yapmayı düşünüyorum prenses bebe daha çok bebek üzerine diğeri büyük çocuklara da var çok güzel
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Hiç duymadım canım ben cıvıl e bebek bebe limanı minicity en ucuz bebek marketten aldım güzeldi malları

(100 puan) tarafından
Bende hep civilden aliyorum cocuklarina magazasindan ama evden cikamiyoruz malum internetten alayim dedim.tesekkurler cevap verdiginizin icin
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ben yapmıştm ama kullanmak nasip olmadı malesef:(
(100 puan) tarafından
Rabbim sizin icin en hayırlı zamanda kullanmayi nasip etsin canim herseyi gonlune göre versin inşallah
(1,297 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun sagol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 208 göst.
16 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ugurbocegii5 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 284 göst.
18 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatocan4545 (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nare88 (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
27 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Denizela (244 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,250 soru

24,398,729 cevap

349,944 kullanıcı

...