0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Sabah nasil evi topluyorsunuz  ilk ne yapiyorsunuz fikir verebilirmusiniz pratik olarak

12 Cevaplar

0 oy
(122,931 puan) tarafından
Aramiza hos geldin oncelikle ilk is yatagimi duzeltirim ben
(15 puan) tarafından
Hos buldum canin
-Reklam-
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Ben geceden toplu bırakıp yatıyorum genelde sabah direk kahvaltı olayına girisiyorum
(15 puan) tarafından
Bende oyle yapiyorum ama dagikiyor yinede
(1,792 puan) tarafından
Çocuklu evde temizlik lapa lapa kar yağarken kapı önü temizlemeye benzermis canım
0 oy
tarafından
Önce yatak odası toplanır sonra oturması en son mutfak en fazla 1 saatimi alır onun dışında yat aşağı şimdi hamileyim annemdeyim hiç bir iş yapmam yatarım  :)
tarafından
Tadini cikar canim ❤️
(15 puan) tarafından
Bol dinlen sonra firsatin olmaz
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Genelde akşamdan evi toplarım mutfakta bulaşık bırakmam sabah uyanınca moralim bozuluyor çünkü sabahta yine dağınıklık varsa ilk toplarım sonra oğluma kahvaltı koyarım mutfagin işini bitiririm o zamana kadar toplama işi biter sonra toz alırım süpürürüm silerim tuvalet banyo yaparım biter ama en önemlisi evi düzgün toplamak sonrası zaten geliyor 
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Biz salonda yatıyor :D yatak odam hep toplu o yüzden salonda ilk yattigimiz yeni toplarım sonra bebeğimin beşiğini solker düzenlerim sonra kanepede varsa eşyalar toplarım sonrada kahvaltı sonra başka bı halt yiyemiyom çocuk durmuyo sağolsun eğer ddurursa çamaşır vs yıka ser onlarla ugrasrm
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Cogu işi akşamdan halletmeye çalısırım ertesi gün kolaylık olsun diye. Ortalığı toplarım bulaşık bırakmam çamaşırları makinaya doldururum
0 oy
tarafından
Bi eşim bir ben oldugmz icin dağılmıyor 2 gunde bir supuruyorum
0 oy
tarafından
Kahvalti bulasik camasir supurge silme toz alma tabi arada bebekle ilgilenince bu isler bazen ertesi gune geceye kaliyo 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Geceden genelde toplu bırakırım bulaşık makinesini açar öyle uyurum. Sabah kalkınca hemen yatağımı toplarım yatak odamda dağınıklığı varsa toplarım odaya gider çay koyar demlenene kadar evi süpürurum kahvaltı yaparım kahvaltıyı toplarken makineyi de boşaltırım sonra oğlum sakinse hemen yemegimi yapar aksama kadar.oğlumlâ oynarım 
0 oy
(530 puan) tarafından
Hoşgeldin canım 

Önce kalkıyorum bebeğimi doyuruyorum sonra soba yakıp çayı koyuyorum o sırada yatakları topluyorum çocuklar uyanıyor kahvaltı yapıyoruz sonra sofrayı topluyorum oturma odasından başlayıp oda oda temizliyorum 
0 oy
(13,502 puan) tarafından
Gece uyumadan önce evi toplarım sabah kahvaltı yaptıktan sonra da süpürürüm
0 oy
(3,836 puan) tarafından
kizim uyaninca onun besigini toparlarim sonra kendi yatagimizi toplarim. sonra da kahvaltiya girisirim. kizim uyuyunca da mutfakta bulasiklari toparlarim camasir yikarim sererim vs. artik kizim uyandiginda da yemekti camasir katlamakti derken zar zor bitmeyen islerim bile oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
21 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 137 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gamzelim (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 392 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 417 göst.