+1 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Arkadaslar hem is hem ev cocuklar derken cok yoruluyorum, bazen kalkmaya halim olmuyor yani is yapmaya. Ev daginik duzensiz olunca strese giriyorum,bazen ise gitmim hastayim deyip  evde Temizlik yapim diyorum  sonra diyorum Temizlik olur parada lazim, esim yardim eder saolsun Temizlik te ama ben daha duzenli koydugum icin herseyi

Yani sizce benmi abartiyorum Temizlik hastasi mi oldum yoksa 

Siz olsaniz ne yapardiniz 

6 Cevaplar

+2 oy
(10,361 puan) tarafından
Herşey olduğu kadar olsun boşver 
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Valla iki çocuğum var Bismillahirrahmanirrahim diyip yarın başlıyorum yada bugünden kapılar camlar koltuklar derken silinecek çok yer var  

Gardolaplari dökeceğim öyle canım 
+1 oy
(149 puan) tarafından
Temizlik hastası olmak pasaklı olmak iyidir bende aynen çok yoruluyorum ama temizlikten asla vazgecmem
+1 oy
(3,572 puan) tarafından
Çalışan anne olmak zor canım iş cikislari yatana kadar iş yapıyorum ben ev hanımlarının bütün gün yayila yayila yaptiklari işi kısıtlı zamanda yapmak zorundayız ama yinede ev hanımı olmak istemezdim 
0 oy
(6,726 puan) tarafından
Artık herşey olduğu kadar oluyo çok takılmıyorum gördüm ki ben uğraştıkça kimse de beni anlayışla karşılamıyor daha çok iş bekleniyor daha çok beklenti içine giriliyo bende ne kadar olursa öyle yapıyorum artık çocuklarıma kendime vakit ayırıyorum 
0 oy
(488 puan) tarafından
Benimde bel rahatsızlığım var aynı gün bütün işi yapmam günlere bölerim. Dün gardropları çekmece leri düzenledim ütüyü hallettim. Bugün yer süpür sil yaptım bide camları sildim. Bide kışlık montları makinaya attım kurusun hepsini koltukların altına katlayıp koycam kış için hazır olsun. Yarında Allah kerim. Benim gibi yaparsan daha az yorulursun hemde strese girmezsin. Benimde biraz takıntım var ama işte fazlası zarar belime oldu olan 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 221 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 1606sumeyra (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 188 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 1606sumeyra (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 591 göst.
25 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Ayse27 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.