Hanımlar yoruldum artık eşimden bugün kaynanamgile gidiyoz yanımızda kıyafet götürüyor arabaya oturunca pis oluşumumuz kaynanam temizlik hastasi bu arada Bend e götürmek istemiyorum kıyafet bez sercektim koltuğa bezi adım evden kapıyı açarken düştü elimden kucagımdada oğlum var ayyy dedim eşimde bağırdı çağırdı 2 dk iş için bir sürü şeyyapıyom ne varki değiştirsen diye bende banana dedim neyse geldik eve oğlumun altını değiştiriyordum durmuyo eşime durmuyo tut kollarını diyorum ona mandalina yiyo eline birşey ver dedi bende eşofmabını verdim neyse temizledim tam bezi kapatıyodum işedi üzerime eşim bağrmaya başladı işedi diye yardım et diyom etmedi elim mandalşna olsu dokunamam diyo bana bağırıyo herşeyde bağırıyo susuyorum artık bendr sen gibi yapacam artık dedim yapmayan o.. olsun dedim sinirlendim banyo yaptım oğlumu yıkadım üzerini giydirmesi için eşim kıyafetleri hep dağıtmış doplapları birbine katmış küstük gitti bilgisayardan pubg izliyo o bagırınca birşet olmuyo ben bağırınca hem susçlusun hem güçlüsün bide bagırma diyo zoruma gidiyo artık yoruldum yaa