0 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Soru yukarıda kızlar malum 25 şubatta sınavlar başlıyor eğer kameramız açık olacaksa ona göre girerken başörtü falam takarım ya :)

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bende merak ediyorum ilk defa online sınav olucam inşallah kamera muhabbeti yoktur direk internetten bakıp cevaplarız
tarafından
O çok zor bsi. Kopya sistemi geliştirdi hemen anında anlayıp sınav iptal oluyor
tarafından
Başka telefondan yaparsan olabilir bence ama sınav sekmesinden çıkarsan anlarlar bnce baya geliştirildi sonuçta: D ben wifiye bağlanacam eşim kendi telinden internetten araştırsa belki bir şey olmaz ya
tarafından
Evet ama eşin wifi den degil kendi internetinden bakmasi lazım. ip adresinden belli oluyor yoksa :D
tarafından
Aynn kendi netine bağlansın :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aöl bilmiyorum ama ben üni uzaktan eğitimle bitirdim 2018de..vize sınvalarını online yaptılar..mesela 30 soru 30 dk..işaretleyip diğer soruya geçiyorsun süren varsa değiştirme yapıyorduk ama süreyi dikkatli kullanmak gerekiyor..kamera kullanmadık biz..sistem belirli saatte açılıyor o saatte giriyorsun 30 dk bir drs içindi..bitince diğer dersin sorularına geçiyorsun..ama dediğim gibi aöl sistemi farklı olabilir 
tarafından
Teşekkürler bnce aöl sistemi de böyle
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Kız ne kamerası soru sayfası çıkıyor süreli işaretliyosun sadece 
tarafından
Ayy e iyi o zmn :)
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Kamera açık değil 
tarafından
İyi o zmn ya teşekkürler cevap için :D
0 oy
tarafından
Yok canım öyle bişi olmicak 
tarafından
E iyi o zmn :D
0 oy
tarafından

Hayır kamera açık olmayacak ama kopya sistemi geliştirdiler kopya çektiğin an anlarlar :D evde başka telefondan bilgisayardan bile cekemezsin kopya

tarafından
Neden başka telden çekemeyiz :D
tarafından
Aynı wifiden çekerseniz ip adresinden belli oluyor. Başka teldn başka netten bağlanırsaniz bsi olmaz
tarafından
Aynn öyle yapacaz zaten :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 374 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gurbett (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 283 göst.
25 Ağustos 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Meltem00 (409 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,767 soru

23,937,664 cevap

324,561 kullanıcı

...