Mrb arkadaslar 6 aylik rvlitiz evliligimin ilk ayi biraz ragatzlgm vardi ve esimin annesiyle tartsimlarzm oluyodu kadin ben eve gittikten sonra bambaska biri oldu cok kotu kalpi biri oldu bana cok takiliyodu herseyime laf ediyodu kayinpederim esim bunu gordu bir kac kez uyardilar felan sonra tartismali bi skeidle polisle felan ayri eve ciktik uc aydir altinlarim vardi hic takmadim cunku dugundn bi hafta sonra kayannam hepsni aldi bendn dedi göze gelirsin felan ayri ev ciktik esime al dedi esim kac kez istedi vermdlr bizimde annemin aldiklrndn baska hicbirseyimiz yokk dedim ihtiyaclrnzi aliriz hamileyim yarin obur gun bebek dogacakk kullaniriz orda felan vermedilr esimde onlara dedi birtanesine bisey olursa o zmn gorusurz sonra iki tanensi aldi esim onlrdn lazmdi nasil verdilers eartik kolyemi saatmi felan hep satmislr bileizklrm gerci kiralikti hepsii geri vernislr ceyrklmrm kalmis onuda yemislr bi cognu esinle tartsk hani dedim evimzin daha birsuru eksigi vafrr sen sahip cikmiyosun hakkimza bebegin ihtiyaclrni alammz daha evmzde tv yok uc ayda buzdolabinz yoktu yeni aldik oda ikinci el camsr makinasda ikinci el dogru duzgun halilarim yok baya eksigmz var yani bnde iki gundur onunla yatmiyorum ayri oadda ona kizgnm oda hep diyo senin derdin ne niye boyle yapiyosun anlatiyotum haksizsn diyo felan bosver diyo alicam diyo hep gecisrtyo bnd ediyorum buzde olsydi sindi eksigmz yiktu gul gibi geciniyodk felan bi turlu anlmyo bnde hep tartisma cikariyorum yeter artik cok bunaldim napmaliyomm vallah evliligimi bitirmrk bile geciyo aklimdan ama ailem aklma geliyo eismide seviyorum yanii yuvamn bozulmnsda istemiyorummm napmaliyim sizce