0 oy
408 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,290 puan) tarafından
Yazanlara tesekkur ederim fakat sanirim mantar internnetten baktim çünkü napmam gerek ne kullansam

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Travazol krem var mantar ve pisige iyi geliyor kullanabilirsiniz.
(1,290 puan) tarafından
Evet cnm bu gun yok malesef alip surucem sabaha azalma olmazsa gidicem sagok
tarafından
Geçmiş olsun canım
(1,290 puan) tarafından
Sagol cnm acaba kac gune gecer
tarafından
Bnmki iiki günde geçti
(1,290 puan) tarafından
Beninki baya cnm iki poposunum yanagida oldu
-Reklam-
0 oy
(237 puan) tarafından
Dra git ilaç yazar sana 3 tne onları karıstırarak sürersin bebeğine  1 haftaya kalmaz geçer
(1,290 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
tarafından
Bebeklere pişik genelde mantardan kaynaklı oluyor zaten canım travazol krem kullanabilirsin ya da travacort 
(1,290 puan) tarafından
Aynen cnm cunku 11 aylik hic pisik olmamisti bende sasirdim bide azalmadi hep artti ne yaptiysak
tarafından
Sürekli bez içinde duruyor ya hep ıslak ya canım ister istemez oluyor geçer inşallah çabucak
(1,290 puan) tarafından
Insallah cnm cikardim bezini
0 oy
tarafından

Yine yazıyorum canım trysol vede hametan bir kullan bişey kalmaz 

(1,290 puan) tarafından
Tm cnm sagol
tarafından
Bunu mutlaka dene benimde öyleydi hemde kanamalı
(1,290 puan) tarafından
Tm cnm ikisini birmi kullandin Acaba neden oluyor cnm ya yediklerindenmi farkli olarak bi domates verdim
tarafından
Yok canım artık yemeye başladı birde bezliya ondan oluyomuş birazdaha olur dedi doktor bezden çıkar yaz gelince dedi sağlık ocağına götürdüm
(1,290 puan) tarafından
Cnm eczaneye gittim travazol verdi en etkilisi dedim sabah aksam sur dedi onun haricinde pisik kremide sursemmi
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Cnm en kotu sağlık ocağına gotur ilac yazarlar
(1,290 puan) tarafından
Tm cnm sagol
0 oy
(25,197 puan) tarafından
Fito krem kullan cnm benim oğlumun poposu mantardı doktor mantar için krem verdi geçmedi fito kullandım 2 günde tertemiz oldu şükür. Her bez açmada sür
(1,290 puan) tarafından
Bebegin kac aylik cnm
(25,197 puan) tarafından
9 aylık canım
(1,290 puan) tarafından
Eczaneye en etkili dedim travazol verdi cnm
0 oy
(877 puan) tarafından
Kaç aylık canim
(1,290 puan) tarafından
11 aylik cnm
(877 puan) tarafından
Tek bı krem ismi söylicem 3 günde iyileşecek canım ama kullanman sartiyla ismini vereceğim cunku oğlum gecemeyen ileri derece pisik olmuştu aylar sürdü sağlık ocağı doktorlar hastahaneler işe yaramadi eşim eczacı sadece. Bu krem üç günde iyileştirdi
(1,290 puan) tarafından
Hangi krem cnm
(877 puan) tarafından
Epider mom canim.bak kesin kullan eczaci ağır ilac diyebilir ama hiç öyle değil çok.az.surmenle çok iyi geliyor ben ilacın geçirmesine cok şaşırdım çünkü sana yemin ederim ondan fazla tüp krem bitiridm hepsi daha kötü yaptı ama bu acayip mucize kremmis
0 oy
(912 puan) tarafından
Travazol kullan canım çok etkilidir
(1,290 puan) tarafından
Onun haricinde bepantol kullansammi
(912 puan) tarafından
Ben ağır pişik olduğunda hametan ve travazolu karıştırıp sürerdim . Bepanthol u de surebilirsin
(1,290 puan) tarafından
Tm cnm sagol benimde cok iki poposuda ful ben hametanda alim ozamn travazol yetmicek sanirim
(912 puan) tarafından
Çok yoğun da sürme canım kremi. Ben de birinde hemen geçsin diye çok çok sürdüm geçmek yerine daha da arttı . Nohut tanesi kadar sık ikisinden de yeter
(1,290 puan) tarafından
Gittim cnm doktora hemetan travazol bide babapmıydi oyle bir ilac daha verdi 3 tane toplam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 262 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,325 göst.
0 oy
8 cevap 667 göst.
+1 oy
20 cevap 856 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,459 soru

23,665,750 cevap

309,245 kullanıcı

...