0 oy
1,302 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (655 puan) tarafından
  • :'(Sürekli post açtım sancı mı doğum belirtisi mi flan diye sonra dayanamadim acile gittim 2 cm açılma var dedi belim kopacak gibi adet sancıları giriyor bu durumu yasayan varmı 2 cm ile kaç gün sonra doğurdunuz valla bn per perişanım ya ne yapmam lazım 38 haftalık hamileyim 

34 Cevaplar

0 oy
(3,159 puan) tarafından
Kuzum bi gece bende aynı acile gittim ve 2cm açılma var dediler ister yatış yapalım yada evin yakınsa gidebilirsin dediler bende evimde çekerim dedim sancıyı nitekim iyi ki öyle yapmışım salı girmiştik acile perşembe akşamı oldu doğumum 38+3tüm
(655 puan) tarafından
Ama.benim şuan düzenli sancılarım.var
(3,159 puan) tarafından
Benimki de düzenliydi ama doğum yapacak kadar değil suni sancıyla yaptırdılar sonra
-Reklam-
0 oy
(847 puan) tarafından
6 gün icinde
0 oy
(395 puan) tarafından
Allah hayırlısıyla sana nasıp etsin inşallah tavsiyem şu ılık duş al kalabildiğin kadar kal evin içinde deli danalar gibi yürüyüş yap açılman olsun birde varsa merdiven çık in çık in çok fayda ediyor pilates de yapabilirsin varsa 
(655 puan) tarafından
Sıcak  suya oturdum şuan
(395 puan) tarafından
Gögs ucuna masaj yap birde oda tetikliyor açılmayı :)
(655 puan) tarafından
Şimdi yapıyorum hemen
0 oy
(60 puan) tarafından
Kendini rahatlatmak için sıcak suya otur egzersizler yap yuru evin içinde pilates topun varsa onun üstüne egzersizler yap rabbim bi sancida kurtarsin insallah bi avazda 
(655 puan) tarafından
Amin bacım
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Doğurdun muuuuu :)
(655 puan) tarafından
Hayır sancıya devam :(((
(3,464 puan) tarafından
Hazır ezan okunuyoken dua ediyim inşallah sağ salim acısız kavuşursun bebişine
(655 puan) tarafından
Amin amin inşallah rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah
0 oy
(146 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bazı hareketler var doğumu kolaylaştırıyo youtubedn izleyebilirsn açılmanı hızlandırır
(655 puan) tarafından
Yürüyorum yapıyorum bacım çok yoruldum gücüm kalmadı
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsin bebis
0 oy
tarafından
Sağlıkla doğur inşallah 
0 oy
(238 puan) tarafından
Kız benm nst de sancı cıkıo ama bendr tık yok
0 oy
(879 puan) tarafından
Bende sabah 8 de 2 cm açıklık vardı yatisim yapıldı öğleden sonra 3 buçukta doğurdum canım sende bir avazda kurtulursun bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah 
0 oy
(557 puan) tarafından
O bel ağrısı doğum sancisindan daha kötü be üç santim acilmam olmuştu evde üç gün çektim agrimi megersem günde 1 acilmam olmuş sokağa çıkma yasağıda hastaneye gittim bebekte hareket yoktu saat 14 de gittim obur gun saat 10:50 de doğum yaptım benm ilkdi coook fazla sancım vardı ztn ama acilmam çok azdı 
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Öğlene kadar doğurursun cnm :) haydi Allah inşallah yardımcın olsun.Umarım sağ salim kucağına alırsın.
0 oy
tarafından
Doğum yaptın mi kiz
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir 2 cm la yatırdılar açılma ilerlemedi diğer günü sezeryan oldum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 408 göst.
28 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.
18 Mart 2020 Aile kategorisinde Elizaa (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 814 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 611 göst.