En saçma hurafe ler genelde hamilelikte olur kızlar nelerdi size gelenler duydugum en saçması nişanlanan kişinin kırmızı kurdele takılır ya ondan bi parça yemek kısmet açarmış görümcem yemiş 30 da evlendi ay çok güldüm ya
Bişey dicem tamamen hurafe tabi ki Allah nasip etti ben öyle düşünüyorum ama . Çok yakın arkadaşımın nişaan kurdelesinden zorla yutturdular bana onun düğününde tanıştım eşimle
Hurafe degil de duydugum en sacma oneri buradaydi. Kabiz olan bebegin poposuna enjektorle pekmez sıkılması onerilmisti. Evlerden irak.
Ayy dün duydum bunu oğlumu kapının önüne cikardm biraz hava alsın diye komşu gördü tuz at üstüne nazar değmesin dedi
Aslında valla hic inanmam öyle şeylere ama bende yutmuştum ya kurdelenin ne zararı olur onuda sindiririm diyip yuttum senesine evlendim senin görümcen baya bahtsizmis bide şu var yatağın sağından girersen cinsiyeti bu solundan girersen cinsiyeti bu olur diyolar ortadan girince noluyo onu hep merak etmisimdir
Dondurma yersem çocuğum üşür sjjsjjsj buranın meşhur lafı artık yada bulunduğum şehir çok sıcak bebeğim erir mi
Yaprak sarmasını pişmeden yersen nişandan dönersin diyorlardı bizim.mahalledeki karılar
Hurafe okumaya geldim
Bi tanede ben yaziyim bebek dogunca gozune limon suyu damlatmak gozleri parlak olurmus
kaynanam demişti hamileyken saç kestirilmez bebeğin aklı kısa olır heu heu dedim geçen hafta eşime saçımı kestirdim
403,484 soru
12,088,094 cevap
36,377 kullanıcı