Esımle buara hiç anlasamıyoruz benm dedigim onun desiigi batıyo birbirimize bilmiorm seytan mı vesvele verdi 2.bebek oldugunda in itibaren hiç anlasamıorz evin işleri bebelerin yükü esimin dengesiz davranışları spguttu kendinden bi kac örnek vermek istiyorum benmi abartıyorum acaba ..mesela sinirleniyo hemen yigenlerim sımarıklık yapıo bagryo anlamların yanında ..snra annemler bahceye sunu yapalım diolar ben anlamam ben yapamam uzun iş kasları catıyo ( itici deglmi ya.. bende istiyorum ki hallederiz baba ben bi sordurayım desin mesela) snra ayakkabı Almus bana hediye benimde agzımdan 36 no cıktı neden 37 demedın geri gönderrm sana bişey almıcam diye nasl bagryo annemin yanında cok uzattı aglattı beni ( sonra ben polis adamım asabiyim dio adam öldürmekten hiç cekinmem die sinirle dio ) biri trafikte yol vermio mesela acayıp sınırlenıo küfrediyor inde gösterym sana diyo bende böyle olmasın istiyorum ılımlı olsn istiyorum .. kıına ayakkabı baglarkwn giyemedi die sarsıyo onu .. bebeye yemek yedirilecek diorm bagırıyo ben niye yedircem die cekılmez halleri var bugün tayt giydim gömlekte kapatıyo yıne cok olmasada musluman kadınsın fln filan dio namaz kılıyo ama davranışları sözleri hiç namaz kılar gbi degıl cokcanımı skıo cok .. sütüm azalacak onun yuzunden ( bana dıoki sn beni begenmion hep eleştiriyon dio defol git dio .. ) biyerden giderken hoscakal desin istiym milleti önemsemez gbi hareketler ) ha bide annesgil mevzusu var onlarda yobaz dı aynı onlar gbi herkesle kavga eden cinslerdi ogullarıyla bile ilgilenmiolar ...( Ha bide bahceye tel cevirlecel yazın ben yaparım eniştengille ortak alalaım da dıodu smdi ben baskasının malına nıye tel takıyım kendi arsama takarım bende benımse burayı dedm