0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (3,277 puan) tarafından
1 buçuk haftadır ağrıyor 2 gün iyi 1 gün ağrıyor ağrı kesici fayda etmiyor doktor aferin sinüs antibiyotik tablet verdi onları kullandım 2 gün yan etki yaptı baş ağrısıyla birlikte mide bulantısı da oluyor doktor sinüzit ondan dedi ama geçmiyor uyku düzenim gece uyumuyoruz gündüzleri uyuyoz nevrim  döndü  ne iyi gelir baş ağrısına gözlerimi de vuruyor 

4 Cevaplar

0 oy
(6,136 puan) tarafından
Önce göz muayenesi ol sanki gözlerden gibi geldi numara yada dinlendirici verir
(3,277 puan) tarafından
Gözlük kullanıyorum canım 2 ay önce muayene oldum numaram aynıydı hep öyle benim başım ağrıyınca gözüme vurur sol gözüm kararır gormez
(6,136 puan) tarafından
Bilirim çok rahatsız eder. Masaj yapsan patates sarsan sol baş parmağını ovalasan şimdilik bunlar geldi aklıma rabbim bian önce şifanı versin inşallah amin
(3,277 puan) tarafından
Sağol kuzum Allah razı olsun patatesi deneyim bir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzu sinüzit demiş ama migren ağrısı da çok baş dönmesi yapıyor öyle ağrın olunca karanlık bir odada biraz uyumayı dene hafifletirse migren dir
(3,277 puan) tarafından
Yıllardır gözlük kullanıyorum zaten baş ağrım başlayınca sol gözüm görmüyor kararıyor araştırıldı hiç bir sıkıntı yok uykusuzluktan mı bimiyorum ki ama elmacık kemikleri falan uyuşmaya başladı şuan niye bilmiyorum bu ara da baya sınır stres üst üste geliyor sağol canım
tarafından
Ay ondan da oluyordur kuzum çok geçmiş olsun dikkat et çok da takma bir şeyi kendimize zarar vermekten başka bir şey yapmıyoruz
(3,277 puan) tarafından
Aynen öyle ortada bir şey yok ama kendime dert açıyorum düşüne düşüne
tarafından
Yapma kuzu ben de oyleyim ama dönüp bakıyorum olan bana oluyor değmez gerçekten
(3,277 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Ay çok zor geçmiş olsun
(3,277 puan) tarafından
Sağol kuzum evet çok zor birde uyuşma çıktı
0 oy
(135,180 puan) tarafından
kafa hacamati yaptir
(3,277 puan) tarafından
Yaptiracaktim virüs çıktı basimiza

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 192 göst.
9 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lidaadill (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.

410,852 soru

12,363,391 cevap

41,746 kullanıcı

Kategoriler

...