0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
 8 aylık  bebeğim  hic durmuyor  uyumuyor şehir dışında  yaşıyorum  ve birara  rahatsiz oldum  hastanelere  gidiyorum  hiçbir hastalık  birsey yok ama günlük  hasta oluyorum  nefesim daralıyor  başım  dönüyor    aranızda  boyle olan varmı  herkes diyor sinirden. Boyle oluyorsun  herseye cabuk kızıyorum  bana fikir verin  gerçekten çok ihtiyacım var 

4 Cevaplar

0 oy
(164,151 puan) tarafından
Panik ataginmi var bacim
(22 puan) tarafından
Evet en son doktor dedi panikatak olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sinirden olabilir aynen ben de öyleydim sonra baktım düzelen bir şey yok anca kendi kendimi yiyorum sonra saldım uyumuyo mu amann uyumasın dedim, durmuyo mu aman durmasın dedim kendimi düzelttim ben düzelince çocuğum da düzeldi benim stresim ona da geçmiş 
(22 puan) tarafından
Nasıl  atlattıniz  ben salamiyorum  kendimi hep bir gergin  bir hasta gibi hissediyorum
tarafından
Kendi kendimi motive ettim mesela kulaklığı taktım müzik dinledim, her gün iş yapcam diye uğraşmadım, yeri geldi yemek yapmadım hazır yedik ya da çok kolay şeyler yaptım kendimi bu şeylere alıştırdım uykusuz yapamıyorum derken uykusuzluğun çokta kötü olmadığını çocuğum Allah korusun hasta filan olursa günlerce uyumadan durabileceğimi düşündüm sağlığına şükür ettim böylelikle çok sakinleştim
(22 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim  bende deniycem  insaAllah  faydası  olur sizde de stresten  sonra nefes daralması  bas ağrısı  oluyormuydi
tarafından
Evet canım sürekli başım ağrıyordu sürekli ağlayasım geliyordu kollarım uyuşuyordu ruhen de bedenen de çok kötüydüm düzeldi çok şükür
(22 puan) tarafından
Ayyy  bende de aynısı  kollarım  ağrıyor  filan  hemen denemeliy8m
0 oy
tarafından

La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim'

Al canım ilaç 
(22 puan) tarafından
Allah razı  olsun  inşallah  bunu tekrar edecem surekli
tarafından
Amin cümlemizden tek başına bebek buyutmek kolay değil hepimizin daraldığı anlar oluyor Rabbim kolaylık versin canım
(22 puan) tarafından
Amin   cok teşekkür ederim hic kolay degil
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bende öyleyim çok yoruluyorum ev iş yemekkk çocuk temizlik of
(22 puan) tarafından
Evet cok zor
(3,909 puan) tarafından
Yasin kaç cnm
(22 puan) tarafından
20 yaşındayım
(3,909 puan) tarafından
Geçer canım napalim smdi kızı uyutuyorm bı dünya iş beni bekliyo
(22 puan) tarafından
Sen  kaç yaşındasın

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 973 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ruyamda 1 buluttum (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 836 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,853 soru

24,436,603 cevap

352,926 kullanıcı

...