0 oy
361 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizim bel acikligiyla dogdu ama ayaklarinda his olmasa bile hareket ettiriyo sirtustu biraktim iki gozumun cicegi bir adim bile olsa atti o bile inaninki cok iyi bir ilerleme azda olsa bi yurume sansi var ama o emeklemeye calismasini gorunce cok mutlu oldum 11 aylik daha kendi kendine oturamiyo kendini ceviremiuor ayaklarinda kuvvet olmadigi icin ama fizikcisi ben oturmadsn emeklemisim dedi belki benim kizimda oyle olur cok mutluyum sizinle paylasmak istedim Rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmadi alcidan dolayi zorlandi emeklemeye ama insallah alcisi cikinca daha kolay olacak onun icin hersey

13 Cevaplar

+1 oy
(5,406 puan) tarafından
Maşallah Canım inşallah daha çok gelişme olur. Rabbim den umut kesilmez tedavisini ihmal etme 
tarafından
Cok sagol canim yok zaten haftanin 6 gunu fizige gidiyoruz deynekle olsa bile yurume sansi varmis ben ona bile raziyim
(5,406 puan) tarafından
Tabi tabi kendi işini görür en azından =( çok üzücü ama ne yapalım Allah beterini vermesin hiç yürüyemezse daha çok üzülür
tarafından
Aynen canim en buyuk istegim o zaten bana bisey olursa kimseye muhtac olmasin basinin caredine baksin istiyorum
(5,406 puan) tarafından
Ayy ağlattın beni =(
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Rabbim koştuğu günleri de göstersin inşallah  canım benim maşallah  kuzuma
tarafından
Sagol canim benim insallah amin amin
+1 oy
(513 puan) tarafından
Yakinda yurur annesi
tarafından
Yurumesi biraz zaman alacak ama insallah olacak oda cok sagol canim
(513 puan) tarafından
Olur olur merak etme
tarafından
Insallah canim benim cok sagol
0 oy
(18,418 puan) tarafından
Yaaa senın kadar sevindim bende cnm bnm maşallah yavruya 
tarafından
O an aklima gelince aglayasim geliyo ya cok sagol canim benim benim kizim olmazlari oldurdu ya daha ne istiyeyim
(18,418 puan) tarafından
Çok şükür kuzum benim
tarafından
Sagol canim benim:)
0 oy
(121,904 puan) tarafından
Ooyy masaallah prensese ⚘
tarafından
Cok sagol sevdam:))
0 oy
(12,679 puan) tarafından
Allah şifa versin canım ya maşallah inşallah tez zamanda iyileşir 
tarafından
Amin insallah sagol canim benim
0 oy
(3,836 puan) tarafından
Masallah ona. Allah yardimciniz olsun insallah daha guzel gunler gorursunuz birlikte. Ne sansli bi bebis senin gibi bi annesi var
tarafından
Cok sagol canim benim elimden geleni yapmaya calisiyorum yurusun kossun diye sende eminim ki cok guxel bir annesin❤❤
0 oy
tarafından
Ay hadi gözün aydın canım benim alalım izniyle koşup oynadığı günleride görürsün inşallah ❤❤❤❤❤
tarafından
Insallah canim benim cok sagol bi bu alcidan kurtulsak hersey yavas yavas olacakta alco cok xorluyo
tarafından
Oda çıkar inşallah canım benim
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Gözün aydın canım inşaAllah yürüyüp koştuğu günleri görmeyi de nasip etsin Rabbim ❤️
tarafından
Amin amin canim cok sagol❤❤
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Oyy Yawrum  benim  ya yakında  yürür de pıtırcık 
tarafından
Insallah canim benim cok sagol alci suanlik var o onu zorluyo insallah alci bitince oda olur❤
(5,946 puan) tarafından
Olur  canım  Olur alçıyla bile  emeklediyse  acısız  uçar walla,:))
tarafından
Cok sagol canim insallah ya hep bos bos fizik tedaviye mi goturuyordum diyordum heniz tik yoktu fizik tedaviler ise yaramaya basladi cok sukur
(5,946 puan) tarafından
Canım  zaten  hemen hersey  olmaz  zamanla  olur  sen hiç merak etme  git  gide  hersey olur
0 oy
(28,741 puan) tarafından
Rabbim bir mucizevi şifa nasip etsin insAllah 
tarafından
Insallah canim cok sagol
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Daha da iyi olur inşallah 
tarafından
Insallah camim cok sagol
0 oy
(983 puan) tarafından
Allah yardimcisi olsun guzel yavrunun 
tarafından
Amin canim cok sagol

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 650 göst.
29 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nihanimmm (7,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 399 göst.
7 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Huzur:) (2,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 251 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 117 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,161 cevap

36,262 kullanıcı