0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (2,390 puan) tarafından
Kızlar kripto para işini biliyor musunuz çevrenizde bu işlere giren veya anlayan var mı 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben biliyorum canım.ve giriyorum da kripto paraya bulaşma diyenler neye göre bulaşma diyor anlamadm 2021 kripto para yılı olucak artık sanal paralar dolanacak ortalıkta Türkiye bile kendi kriptosunu çıkarmak üzere.
Yatırım tavsiyesi değildir
İlginccc anlamadm
(2,390 puan) tarafından
Kız doge Bi artsa bütün türkler zengin olacak hadi inşallah :D
tarafından
Biz avaxdayiz canım bir haftada bir araba parası kazandık resmen çok şükür
(2,390 puan) tarafından
Ne kadar basmıştınız avaxa avax merkez bankasının ya ona bişey olmaz yıkılmaz yani :D
tarafından
Burda tutar yazamam canım 658 avaxim var sadece onu yaziyim
(2,390 puan) tarafından
Ooo güzel güzel :)
-Reklam-
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Ben canım bitcoin uygulamasını indirmen lazım para yatırman bide ama cok büyük para yatırman lazım yoksa cok bi kar olmaz 
(2,390 puan) tarafından
Ben paribuyu indirdim de bitcoine basmadım dogecoin 3 5 yıla degerlenir diye ona bastım birde holonun grafiğini inceledim bayağı güzel gidiyor ona bastım şimdi de litecoin 250$ civarı hedef var bayagı artacak ona mı bassak diye düşünüyoruz
(2,587 puan) tarafından
Canım onlar bir tık geride bitcoin e göre herkes bitcoini kullanıyor diğerlerini ben pek takip etmiyorum ama şuan değerler yüksek bayaa bizde inmesini bekliyoruz
0 oy
tarafından
Bitcoin filan dimi eşimin iş arkadaşları çoğu alıyor eşim anlatıyor
(2,390 puan) tarafından
Siz de girin o işlere derim :D
(7,751 puan) tarafından
Caiz değil tavsiye etmem
(2,390 puan) tarafından
Neye göre caiz değil altın da mı almıyon caiz değil :D
0 oy
(580 puan) tarafından
Hiç bulaşöa derim cnm 
(2,390 puan) tarafından
Niye kız altın gibi düşün iniyor çıkıyor birden pat diye düşme olayı da yok öyle genelde
0 oy
(503 puan) tarafından
bitcoin in alt coinleri de var ama çok iyi bilmiyorum eşim anlatıyordu. o alt coinler daha ucuz bitcoin pahalı ve çok para yatırman lazım 
(2,390 puan) tarafından
Aynen biz bitcoine yatırmıştık da 5 günde mi ne 2 k kazandırdı oradan çekip kazandığımızı alt coinlere yatırıyoruz da bakıyorum başka neler yapılabilir :D
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Esim yapiyor xlm 6000 tl getrdi dun sattik palkadot aldk bugun 2000 kar getirdi cok sukur. Bitcoin dusuyor simdi. Az once bir haber okuduk dunyanin en zengin adami palkadot alacakmis yani tavan olacak insallah. Bu adam gecenlerde atom aldi atom cok yukseldi
(3,118 puan) tarafından
Dolar olarak al sat yapiyoruz 9000 dolarla. Su an bi dusuyor bir artiyor duzeltme geldi. Hatta esim su an tam satacakken duzeltme geldi vazgecti :) gece btcturk bakimdaydi yoksa daha cok kazanirdik
(2,390 puan) tarafından
Biz TL olarak yapıoz ya dolar olarak nasıl yapçaz onu bilemiore
(3,118 puan) tarafından
Ayni tl gibi.ama dolar daha cok kazandiriyor. Cunku dolar 7.04 dolar artinca hem dolardan kazaniyoruz hem de coinden
(2,390 puan) tarafından
Ay hadi inşallah parayı vurursunuz :D
(3,118 puan) tarafından
İnsallah ya
0 oy
(878 puan) tarafından
Benim eşim kullanıyor bitcoin grafikleri falan iyi bilmek lazım çok ugrasirsa günlük 200 TL falan kar yapıyor ama bağımlı yapıyor ya sürekli telle uğraşıyor
(2,390 puan) tarafından
Aynen valla bağımlı yapıyor hele çok para koyunca ortaya sürekli kontrol ediyosun
(878 puan) tarafından
Aynen öyle eşim 10 günlük izne geldi yarı günü tele bakarak geçiyor sinir oluyorum bazen
(2,390 puan) tarafından
İyi yapıyor iyi bırak baksın sizin iyiliğiniz için bakıyor :D

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
18 cevap 673 göst.
9 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 235 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kezban Demirdelen (1,277 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Zannan (593 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,528 cevap

40,923 kullanıcı

Kategoriler

...