0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (663 puan) tarafından
Test sonucunde bebegimin 6.kromozonunda buyuk bi kayip varmis dogmus olsaydi da cok buyuk engelleri olacakmis belki dogduktan kisa sure sonrada ölebilirdi dedi. Anne baba olarak bizede kromozon testi yaptirmamizi onerdi biz tasiyici olabilirmisiz. Eger bizde bi sorun gorurse ogluma da yapilmasi gerektigini soyledi. Basina boyle bi durum gelen var mi ? Ayrica bizde bi sorun gorulurse dogal yollarla bir daha bebek yaomayin yine ayni sey olabilir dedi

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebeginize ne oldu ki 
(663 puan) tarafından
Bebegim idrarini yapamiyirdu 17 haftalikken kaybettim
tarafından
Genetik testi olsun kromozom testi olsun bunlar önemli şeyler başınız sağolsun Rabbim bir daha yaşatmasın doktor diyorsa yaptırın
-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Bilgim yok canım Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşaAllah. Ne olursa olsun sizin evladınız o sakın vazgeçmeyin ondan. Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşaAllah. 
(663 puan) tarafından
Bebegimizi 17 haftalikken kaybettik maalesef
(2,319 puan) tarafından
Hm anladım canım hayırlısı olsun inşaAllah hakkınızda.
0 oy
(289 puan) tarafından
Canım genelde tüp bebek yapılıp sağlıklı olan bebeği transfer ediyorlar böyle durumlarda. Şükür ki bu durum farkedilmis. Benim kuzenimde X kromozom undan gelen bir hastalık varmış kız bebekte hastalık ortaya çıkıyormuş erkek bebek taşıyıcı oluyormuş hastalık gostermiyormus. 3 dusukten sonra anlaşıldı. Ve tüp bebekle erkek bebek transfer edilmişti. 

İlgili sorular

+20 oy
48 cevap 2,900 göst.
6 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharr23 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 387 göst.