Dün de paylaşmıştım evde kimse benle konuşmuyor diye eşim isten gelince telefonuma bakıyor görür diye sildim dün buraya yazdıktan sonra kaynanamin dili açıldı içinde neler beslemiş niye benimle konusmuyorsunuz bi hatam mı var demeye kalmadı nelerimi söyledi bana 3 aylık hamlleileuim ilk hastaneye kaynanam esimle gittik kan sonuçum 1 saat sonra çıkacak doktor bekle 1 saat dedi kaynanam biz bekleyemeyiz dedi hemen karıştı ikinci kontrole de annesini istemedim esimle başbaşa gitmek istedim beni istemedin yanında sen götürmedin beni sen yaptın dedi bana doğumuna gelmiycem dedi kendin got felan dedi yaz kızlar beraber oturuyoz benim geceliklerim iç camasilarim 6 aylık evliyim hep dantelli kirli çamaşırım yatak odamda duruyor ve kendi kıyafetlerimi tek atiyorum kaynanamgille atmiyirum iki kisiyiz evi 4 günde 1 supuruyorum gırgır yapıyorum ev süpürmüyon makinaya kıyafetini atmiyon kayinbabamjn yatağını yapacakmişım saat 11e kadar ne bekleyim resmen benden hep is yap oturma felan diyor neler neler dün çok zoruma gitti ayır beni bu ne ya boyle herşey laf dedim ses seda yok kış günü nasıl ayrilcan bebeğine kim bakacak diyor sanki beraber olunca gece uyanan çocuğa kendi bakacak kafam çok karışık bakan nasıl bakıyor acaba sobalı evde yiz her gün kova dolduruyorum kömür odunu çıkarıp kiriyorum allah aşkına hamile sen otur dinlen diyen yok benim ne suçum var tek tek cevaplarını vermediğim için mi bu kadar kötüyüm uzun oldu hakkınızı helal edin herşeye ağlıyorum stresli hamilelik resmen geciriyorum hastaneye bile göndermiyor kaynanam ben nasıl başa çıkcam.bugün kalktim dediklerini yaptım 8 de sobası sofrası çayı demledim isleri yaptım 3 öğün ev supurcekmişsim allah bana sabir versin
Kölemi ariyorlar onlar bu ne boyle ya eger baska eve cikma sansin varsa cik canim inan tek başina daha iyi bakarsin evladina
Canım sen hamilesin hiç biri düşünmüyorlarmı koskoca insanlar inan tek başına daha rahat daha güzel bakarsın eğer imkanın varsa eşini ikna et çık ilerde doğum yaptığında bu stresle bebeğinede düzgün bakamazsın allah kolaylık versin ne diyim
Pericim, daha önce başka postlarını da okumuştum. Gerçekten sıkıntılı bir durumdasın. Bunu aşmak için senin tavrını sertleştirmen lazım. Hamile halinle seni çalıştırması kusura bakma ama en hafif ibaresiyle adilik. Ben bakacağım bebeğime, evi derhal ayırıyoruz de eşine. Sen gelmesen de ben gidiyorum diye rest çek hatta ki ciddiyetini anlasın. O kadına da " Ben senin hizmetçin değilim, git kocanın yatağını kendin düzelt. Karnımda bebek var benim yorgun hissediyorum, dönüşte de bana su getir bir bardak" falan de. Sana yaptığı muamelenin aynısını sen ona yap.
Ben de inat olcam evi elektrikliyle çekerim sobasinin altını viledayla balkinunada hortumla bi su tuttuum mu yeter 5 dakikami almaz benim zoruna giden eşime beni şikayet etmesi yanımda ya ne le diyor acikliyorum hamile olduktan sonra sana bi şey oldu diyor anne anne diye yanımdan ayrikmiyordun diyor simdi Hic bi şey yapmiyorsun diyor ilgi bekliyor herhalde yaptıklarından sonra araya mesafe girmesi daha iyi benim.için
Ben bu eski imsanları anlamıyorum çok.şükür.benim kaynanam beni otırdupum yerden kaldırmaz evlerimiz ayrı ama altlı üstli.oturuyorz. Kesin kaynananda kaynanasından eziyet çekmiştir anlatıyodur bana şöyle yaptı böyle yaptı diye ya şimdi sende kaynana oldun niye kendi çektiğin zorlukları el kızına çektiryosun bırak o rahat olsun madem böyle oğullarınızın eşlerine iyi davranmayacaksınız pişman edeceksiniz köle hayatı yaşatacaksınız evlendirmeyin oğullarınız ya vallahi bu kaynanadan çekenleri duydukça sinirleniyoeum artık kıskançlık mı yapıyolar anlamıyorum Allah yardımcın olsun çok izüldüm hamile halinle sana bunlafı çektirdiği için ama sustukça tepene çıkar sende dişini göster. Bu arada eşin bişey demiyo mu annesine benim eşim her konuda beni savunur kaynanamla şakalaşsak bile karıma deme öyle der hele böyle bir olay olsa asla annesine ezdirmez di eşin seni savunmuyosa hamile halinşe ezdiryosa o da suçlu
1,493,187 soru
24,397,736 cevap
349,890 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın