Canim beni yanlis anlama. Bende 2 yil kaynanamla berbaer oturdum, kendi evimde ayri olsam, yorgun olsam o gun ev işi az cok yapmam, kaynana ile olunca hasta da olsan mecbur yapiyorsun,yapmazsan laf eder. Bir defasinda cpk kotu grip oldum ayakta dahi duramiyordum o halde temizlik yemek yapiyordum, aksam saat 22,30 11 gibi yatalarini acip ondan sonra odama geciyordum, korkudan bir gun hastayim biraz uzanayim diyemiyordum. Sabah esimi gonderdikten sonra yatagimi toplardim, yayagimin uzerinde kıvrılır bir ses olursa hemen uyaniyim diye beklerdim, bazen uykuya dalardim, kaynanam gelip kapiya vururdu, biz uyandik, ben cay koydum kahvaltiyi hazirla derdi. Kaynanamlardan sonra hic uyanmzdim ben onlardan once uyanırdım, gec uyansan bir ton laf sokma olurdu.hic saygida kusur etmedim, ayrılmayı hic düşünmedim. Ceyizimin hemen hemen hepsini cikarip kullandim. Esim evin kucuk oglu bizde gelenek gibi kucuk oglan anne babasina bakar. Evimiz vardi ustt katta bos olmasina ragmen beraberdik, neyse buyuk kizim dogdu, cok agliyordu yaramaz bir bebekti. Kaynanam bu tur seylrri kaldiran bi insan degil, sizi ayiracagiz dediler. Durumlari cok iyiydi 200 kişi çalıştıran bir is yerleri vardi, bana gidip dandik ne varsa aldilar. Hali,tv,buzdolabi,firin,kanepe, perdeleri de kizima gelen altinlarla aldi kaynanam paramiz yok altinlari ver sana perde yapacam dedi, esim haftada dunyanin parasini alip kayinbabamin eline sayiyordu, ekstradan iş yerinde karı da oluyordu. Ozamanin parasi aylik 30 bin aliyodu. Evi temizledik, kaynanam benim onlarin evinde ceyizimden cikardigim, utu,utu masasi,elektirik supurgesi,tenecere, tavalar daha bir cok sey, baktim hepsini toplamış al bu esyalari evine götür. Bende herhalde kendi eskilerini kullanir dedim. Gidip onlarin hepsini kendine yeni aldi. Boyle insanlar var, annemler abimle birlik oturdu ayirdiklari zaman, annemlerde ki yatak odasini bile babam izin vermedi yeni evine goturmesine, herseyin en iyisi ve eksiksiz döşediler. Yengemde sag olsun herseyini benim gibi cikarip kullanmislardi. Annem ona herseyin yenisini aldi, bunlar genç ben ne yapacam yeni esyayi diyerek. Sen sikma canini, sabah kalk evinin isini yemegini yap saygisizlik yapma Allah bir yolunu gosterir insallah