0 oy
1,404 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşiniz askerî bedelli yapmak için altin bileziklerinizi istese verir mıydınız? Yoksa 6 ay onsuz durmayi mi tercih edersiniz. 1 yıllık evlisinkz ve 9 aylık bebeğiniz var??

51 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vermezdim gitsin yapsın gelsin askerliğini onun benm yanimda durmasından daha önemli bir şeyimiz var oda evladım evladım için ne olur. Ne olmaz diye saklardm bilezkleri 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vermezdim .gitsin yapsın askerliğini bugün vericen yarın değerin kıymetin bilinmeyecek yapmasaydın diyecek .cocuguma ayırırdim onun güvencesi olurdu . 
tarafından
Çok doğru diyosn
0 oy
(17,537 puan) tarafından
Kıçını kırıp evde oturacağına gidip vatan görevini yapsın. Ne diye bilezikleri verim ki. Onun bedelli askerliğini neden bem ödiyim
tarafından
Katılıyorum çok mantıklı
0 oy
(3,854 puan) tarafından
benim altinlarim + dugun paralarimizin buyuk bi kismi kaynatamin borcuna gitti. bi kismini da esim aldi dugun borcu dedi vs. yani oyle sacma seylere gittikten sonra boyle birsey icin verirdim heralde. esimin imkani oldugunda yapmayacak bi adam degil. yapmasa da veririm zaten taki takma huyum yok sadece belki garantimiz olurdu diye uzuluyorum o kadar.
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Ben sadece 1 tane verdim bide ceyrekleri şimdi diyor ki keşke vermeseydin dio ama iş işten geçti
0 oy
(486 puan) tarafından
Ben olsam verirdim çünkü oğlumsuz hayatta duramaz ona bu kötülüğü yapamam zaten şimdide jandarma ama para verip göreve gitmeme gibi bı seçeneği yok☺️
0 oy
(439 puan) tarafından
Gitsin adam gibi yapsin madem bedelli yapacaktı annesi babası versin o bilezikler kotu gun jcin zaten olmus 6 ay askerlik ya buz ne yapalım esim uzman cavus gittim suriyeye 8 ay gelmiyor
0 oy
tarafından
Bn verirdim cnm,askere gidince eve para girmeyecek çalışsa o bilezik parasını çıkarır zaten.
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Eşim askerligi bedelli yapti biz 1 yıllik evliydik daha cocuk filan yoktu tedavi görüyordum ben ve o zaman askerlik 1 yıldi sonra haberlerde duyduk 21 gun askerlik 15 bin tl diye kayinbabamda parasıni ben vereyim bedelli yapsin dedi eşim aşırı kıskanc biriydi 1 yil askerlik yapsaydi ayrılirdik diye korktu rahmetli kayınbabam ve benim bilezikler vardi vermedim 5 tam altin vardı benim onu verdim rahmetli kayin babama istemedi geri verdi altınlarımı ve eşimi bedelli yaptırdı
0 oy
(470 puan) tarafından
Param veya bı altınım olsa verirdim .eşim askere gitmesi ve altı aylık bebeğimiz var askere normal gderse nasıl yaprm diye düşünüyorum.
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Onsuz dururdum asker insanı adam eder bnce buda geçer çek önceden iki sene olmuyolarmis 

Bebeğim için evim için lazım olursa verirdim ama bujun için hayır
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Veriririm canim kocamdan degerli degil..cocugumla benimle olmak varken neden ayri kalsin..ayrica ikimizin de isi gücü var tekrar altin alinir ama o ayri kaldigin zaman geri gelmez..
0 oy
(11,231 puan) tarafından
6 ay gitti 4 ayı kaldı millet senelerce vatan için canını feda ediyorsa oda gitsin yapsın kaçmasın valla vermedim gitti 
0 oy
(952 puan) tarafından
Bende 6 aylık falan hamileyken sanırım eşimin askerliği çıktı.vermedim şahsen . birazını altın borç etti tanıdık birinden alıp  3 4milyarda kayinbabam öylesine vermişti.ben çok dırdır edince şakasına bile almam senin bilezohi6 demişti. :) yani arkadaşların dediği gibi aranızdaki baga bağlı sonrasında benm altjnlarin hepsi ev alındı oraya gitti şimdi ise unut o altınları diyor gelen kira paralariyla bir kaç bilezik alırız takarsın özel günlerde diyor.yani giden gelmiyor.bende o mehirim deyince çok çok bosanirsak veririz korkma diyor .
0 oy
(2,625 puan) tarafından
Verirdim zaten 2 bileziğin vardı başka bişey için verdim esime
0 oy
tarafından
6 aya dustu gitsin yapsin ben vermezdim
0 oy
tarafından
Askerlik içinse 6 ay beklerim ben 
0 oy
tarafından
4 yıllık evliyim 5 haftalık hamileyim 2 hafta önce bugün eşimi askere gönderdim 6 ay için o kadar para yazık bence 
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Senin bilezikler olmasa napcakmış sana mı guvenmiş. Her insan evladı gibi gitsin yapsın.. 
0 oy
(167 puan) tarafından

Tabi ki vermem 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 592 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 680 göst.
8 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 949 göst.