0 oy
1,404 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşiniz askerî bedelli yapmak için altin bileziklerinizi istese verir mıydınız? Yoksa 6 ay onsuz durmayi mi tercih edersiniz. 1 yıllık evlisinkz ve 9 aylık bebeğiniz var??

51 Cevaplar

0 oy
(1,214 puan) tarafından
Onun için wermezdim6 ay ne ki bide askerlik yapmayan bi adam ömür boyu sorumsuz olur hep nazlanir askere gitsn ailesinn kiymetini bilir daha iyi olir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Paşa paşa yapsın askerliğini. Eskiden 18 aydı askerlik. 6 ay ne ki pehhh 
tarafından
Aynen ya
tarafından
Vercen mi peki
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Vatan görevini yerine getirmesini isterdim 
0 oy
(503 puan) tarafından
zaten askerliğini yapmadan evlenmezdim. hadi evlendim diyelim çocuk yapmazdım.üstelik te ben altınlarımı vereceğime ailesi karşılasın  askerlik masraflarını onların çocuğu o benim çocuğum değil ki :)
tarafından
Suanki aklim olsa bende bu dediklerini yapardım malsf
(503 puan) tarafından
o zaman zararın neresinden dönersen kârdır canım verme altınlarını. bu devirdi tekrar yerine koymak zor çünkü. sonuçta 6 aylık gidip gelecek. sonuçta bu askerliğin çıkacağı belliydi şimdiye kadar biriktirseymiş parasını
0 oy
(1,286 puan) tarafından
Bilezik askere verilmez yatirimdir cnm esim de askerligini yapmadi ama asla bilezikleri kendi bile vermez esinin istemesi biraz düşüncesizlik olmus bence cunku o sizin bi yqtiriminiz ve zor zamanlarda bozdurulur bence dunyanin binburturlu hali var 
tarafından
Evet ama ömür boyu bunu yüzüme vurur vermezsem biliyorum. Ve çok kırılıyor para benden daha değerli gibisinden. Babası da benle güzel bi dille konuştu yavaş yavaş yapıcaz sana tekrardan bilezkkelri diye
(1,286 puan) tarafından
Sen bilirsin cnm ona birsey diyemem ama ben vermezdim cocuklarimin ve benim yatirimim çünkü ve gerci kaynanan kayinpederine ne kadar guveniyosun bilmem ama ben guvenmem benimkiler hayatta yapmazlar
0 oy
tarafından
Vermezdim vatan borcu gitsin yapsın brnım esım hep asker 6 ay ne ki ne ayrılıklar yedik 6 ay ıcın asla vermezdim zaten sımdı askerlik yapmıyorlar rssmen tatıl
0 oy
(552 puan) tarafından
Valla lafa gelince vatan millet diye bı taraflarını yirtarlar gitsin yapsın cnm verme biseyini benim eşim askeri personel demek ki öyle bişey olsa ayrı kalcaniz diye tüm serveti harcicak herif :D
tarafından
Aynen kuzum ya ayrı kalamiyo adam dışarı çıkacam o uyurken  ben uyandığımda evde ol uyanınca evde göremeyince kötü olyyom diyo
0 oy
(137,215 puan) tarafından
1 gramini dahi vermem
tarafından
Niye kız :D
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Vermezdim askerlik cok aza indi hemencik gecer gider bilezikler geri gelmez ama giderse
0 oy
(671 puan) tarafından
Canım ben im eşim bedelli askerlik yaptı sebebi ise şu 2 küçük bebeğimiz vardı babası yeni vefat etmişti annesi küçük kardeşi vardı ben vardım bebeklerimiz vardı evde çalışan başka kimse yoktu ondan başka borç dert vardı altı ay değildi o zaman bir seneydi askerlik altı ay bile olsa yapamazdı yani o da bu sebeplerden dolayı bedelli yapmayı istedi bizde öyle istedik kredi çekti 20 günlüğüne gitti yaptı askerliği ama keşke bileziklerim olsaudida verseydin borç etmeseydi ben eşime herşeyimi veririm benim için çok değerli bir insan onunla geçirdiğim her vakit öyle değerli onsuz geçen 20 gün bile 20 seneye bedel oldu benim için 
tarafından
Ne güzel canım Allah muhabbetinizi artirsin

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 592 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 680 göst.
8 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 949 göst.
11 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ciceekbakan01 (176 puan) tarafından soruldu