0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaynanam kayınbabam bırakmıyor elimi çocuğa atayım yoruluyorum uzanmak oturmak yasak .kocamda kızım yaşına girsin ikinciyi doğur diyo.Ben yapmak istemiyorum bunu kocama nasıl anlayabilirim

24 Cevaplar

0 oy
(1,270 puan) tarafından
Anasının babasının yaptığını görmüyor mu valla canım benim evim ayrı bi tane çocuğum tek var uykusu yemeği altı banyosu herşeyi sıkıntı asla yerinde durmayan bi bebek aşırı hareketli ve huysuz bi bebek bazen yemek yapamıyorum eşim bize sucuk yumurta falan bazen bi melemen bazen dışardan isteriz bazı günler onun peşinden kosturmaktan hal kalmıyor evi süpereyim diyorum 3 4 gün gün bugun değil yarına kalsın diye ertelediğim oluyor düşünüyorum da ben kaynanamla yaşasaydım asla baş edemezdim kendi evim istediğim zaman kalkar yaparım ama onlar oldumu olsende ay öldüde yazıktır yapmasın demezler mecbur kalkıp yapacaksın onun için şimdilik bu kararı ertelet kocanla otur güzel güzel konuş anlat
tarafından
Valla ben kalkıyorum bebektir  ev işidir belki inanmazsin belimin ağrısı bacağıma vuruyor
(1,270 puan) tarafından
Sanada yazık onlardan merhamet beklersen daha çok beklersin çünkü sen el kızısın onun için sen kendine merhamet et şimdilik öyle bi hata yapma
tarafından
Birde kaynanamla hiç anlaşamıyoruz
-Reklam-
0 oy
(724 puan) tarafından
Al karşına konuş canım çocuğumu doğru düzgün sevemiyorum bile de ama güzellikle sürekli ayaktayım hep iş var yoruluyorum 2. Çocuğu şimdi istemiyorum ben bana da hak ver çocuğumu kendim büyütüp onunla ilgilenmek istiyorum diyebilirsin maalesef öyle oluyor çocuğu hemen alıyorlar elimizden ben birlik oturmuyorum onun için sıkıntı yapmıyorum haftada bir gün normal özlüyorlar diyorum ama senin gibi aynı ev içinde olsaydı ben kabul edemezdim heralde evladımı kıskanıyorum ben mesela paylaşamazdım
tarafından
Bende öyle öyle yaptım istemiyordum kaynanam dedi sen bunu bize vermiyorsa kesin oğlumdan değil bu cocuk
(724 puan) tarafından
Ohaa ayy Allah muhafaza canım bu kelimeye karşı nasıl sakin kaldın sustun bu resmen iftira kabul edilebilir bir şey değil
0 oy
tarafından
bence de bu dediklerinizle istememeniz normal kendinizi koruyun 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 648 göst.
+11 oy
47 cevap 1,294 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde A. idil T. (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 576 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu