0 oy
741 göst.
Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından
Aman kızlar ya. Herkes bi sevgililer günü postu açıyordu. Ben şahsen umursamam. Eşim az önce telefonunu elime verdi. Baktım iş yerimde masama isimlik yazdırmış 300 lira. Düşünmüşsün sağol da iptal et diye ısrar ettim. Yok taa ilk evlendiğimizden beri istiyordum filan dedi. Ama o 300 liranın acısı bana oturdu. 3 paket bez parasıydı diyip duruyorum kendi kendime. Benim gibi şöyle alınan hediyenin tadını çıkaramayan var mı ya :(

25 Cevaplar

+7 oy
tarafından

Kusura bakma okurken güldüm sende hediyeni paylaşmamışsın bana saçma geliyor diyorsun ama maşallah nasıl anlatmışsın hava atar gibi jsjsjjssj parasına kadar yazmışsın :D

(612 puan) tarafından
Parasını yazdım çünkü parası oturdu içime zaten. Hava atmak istesem güle oynaya yazardım canım. Samimiyetimle söylüyorum o para oturdu cuk diye boğazıma.
(612 puan) tarafından
Ay valla zaten sıkıldım bi yargılamadan okuyun arkadaşım ya. Burası ne ki kim kime ne diye hava atsın.
(612 puan) tarafından
Yok canım. Ama paramın kıymetini bilirim. Eşşek gibi çalışıp kazanıyorum. O da deli gibi çalışıyor. Kimse masamda adımı görmesin gerek yok. Elzem bişey olsa sesim çıkmazdı aldığına.
(612 puan) tarafından
Hediye almasın mı diyorum valla arkadaşım içtenlikle tekrar anlatayım. Alsın, ufak tefek şeyler alsın, büyük alacaksa işe yarar birşey alsın. 14 şubatta değil de bir ay sonra alsın. Ama gidip de bu kadar parayı hiç işe yaramaz bişeye vermesin. Hele 14 şubat diye hiç vermesin yani. 14 şubat değilken bi tane küçücük çiçek demeti, ufacık bi pasta, ne bileyim küçük mütevazi ama beni düşündüğünü gösteren bişey yeter bana. Cimrilik diyorsun. Cimri değilim. İnan değilim. Ama çocuğumun geleceğine olanca gücümle yatırım yapmak istiyorum. Evet bu 300 lira beni abad etmez. Ama gerekli de değil. Valla bilemiyorum ki ya of
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Valla bacım sen karşıyım diyorsun ama aldığı heidiyenin fiyatına kadar yazmışsın bu nasıl karşı çıkmaktır ki 
(14,168 puan) tarafından
Kadın heveslenmis yazmış Büsra yaaa ama karşı hediyeye bide benim gibi olan var mı demez mi ayyyy :DDD
tarafından
Kız gece gece guldurdun beni yaaa ben hediye alınmasını sevmem ama benim esim de bana 500 liralık şey aldı hjhjhjhjhj
Ahhh ahh kocacım nerdesin millet 300 500 hediye geliyor sitem ediyor benim koca yanında değil
(14,168 puan) tarafından
Parası var hava atıyor işte :D istemem yan cebime koy
tarafından
Aynen o hava olmuş işte
0 oy
(28,702 puan) tarafından

Baydı heeeeeee 

(612 puan) tarafından
Okuma canım o zaman. Şahsen ben beni açmayan postları okumuyorum.
(28,702 puan) tarafından
Okumadım zaten sjsjsj
(121,624 puan) tarafından
Ulaaannn melikeee
(28,702 puan) tarafından
Haha ne sevda
0 oy
tarafından
Gece rüyamda hediye paketleri görcem bu gece 
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Yoo ben cokda guzel cikariyodum :))
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Oyle olan varsa ne olacak ki :)
(612 puan) tarafından
Nasıl içine oturan o yazık edilen paranın acısını unutuyorlar onu sorcam :/
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ayy şu sevgililer günü ölsün de kurtulalim artik.doguracam gercekten.
(612 puan) tarafından
Bana da ıyk gelmişti burda gördükçe. Bi de o parayı görünce iyice canım sıkıldı. Nasıl bir emperyalist düzen hepimizi içine çekiyor.
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Ben eşime peşin peşin diyom midye yiyek pasta alma derim sevmem çünkü pastane pastasını yada çikolata al derim çiçek de aldırmam alacaksan da canlı olabilir saksıda derim sağolsun her gün çikolata alır severim diye trilece alır yani o yönden anlaştık biz :D yoksa bende sen gibiyim
(612 puan) tarafından
Alacağı hediyeleri de mi öğreteceğiz bilmem ki :)
(7,792 puan) tarafından
Bn pis boğazım o yüzden hediye beklemiyorum ki yazık evden çikolata eksik etmez sürekli tatlı mi alır gelir sağolsun ev işlerinde hep yardımcı şu sıralar pek maddiyatimiz da yok alsa da almasa da canı sağolsun yani beklemiyorum bı şey istemiyorum da ama sürprizleri severim ufak ta olsa :D bnmiide surprizden anlamaz iste
(612 puan) tarafından
Anlamadığı iyi inan ki. Anlayınca böyle yanlış anlıyorlar çünkü:/
(7,792 puan) tarafından
Yok ya sürpriz 300 lira mi olur işte not yazsa gitse mesela işe giderken görüp sevinsem
Gelirken bı gül alsa tek bı tane ama 15 liradır taş catladin(o bile gereksiz pahalı :)) yada koparıp getirebilir düşündüm de sürprize de karsiymisom ya boşver iyi böyle cikileta alsın tatlı alsın yeter :D
(612 puan) tarafından
Not yaz diye bin kez söyledim bak. Bu defa iyice tembihlemenin zamanı gelmiş bize kesin anladım. Çikolata tatlı alsın, dediğin gibi bi tane çiçek. Yeterli bunlar.
0 oy
tarafından

aynen oyle eskiden cicek yollardi cokda severim ama dedim artik yollama bosa solan seye lara verme o da dinledi saolsun. bencede yetti bu postlar arsiz gibi bir degil 10 hediye paylasiyorlar bir de bende tutup tum evi aticam simdi :D

(612 puan) tarafından
He ya ben de nişanlıyken demiştim. İnan 4 sene kaldık nişanlı 1 kez orkide almıştı o kadar. İki üç senedir çiçek sepetine dadandı valla içim acıyo.
tarafından
aynen suan beklentiler ilerisi vs insan daha aramiyor o tarz seyler
(612 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Oğluma harcarsın üzülmem ama bana yaptıkları yersiz geliyor artık.
tarafından
aynen oyle cnm
0 oy
tarafından

Trendyol gibi oldu vallahi ayy bide bunun yarını var 

0 oy
(9,655 puan) tarafından
Yok valla her hediyenin tadını keyifle çıkarıyorum:D sende öyle yap 
0 oy
(3,809 puan) tarafından
Bencede pahali  ben de okadar pahali istemem 
(612 puan) tarafından
Alnımızın derisi çatlıyor kazanırken..
(3,809 puan) tarafından
Aynen
0 oy
tarafından
Beeennn :D ihtiyacim olan biseyse bisey demem ama suan 37 haftalik hamileyim butun onceligim bebegimin ihtiyaci yani kendime bisey alsam bebegimin rizkindan gidiyomus gibi hissederim
(612 puan) tarafından
Vallahi aynen öyle. Bi bezin kuruşunu hesaplayarak en uygunu bulup almaya çalışıyoruz.
0 oy
tarafından

Daha durun ya en güzel kimin hediyesi ona bakacağım.:D:P

0 oy
tarafından
Ya eşimden hediye umarım bazen ama bu illa 14 şubatta olmak zorunda degil onun icinden geldigi bi an alip gelmesi beni daha çok mutlu eder açikcası... Herkesin beklentisi farklidir tabi kimisi ozel gunlere cok fazla anlam yükler önemser kimisi de bizim gibi pek takmaz saygi duyarim
(612 puan) tarafından
Sana tamamen katılıyorum. Çok ufak şeylerle başka başka zamanlarda düşünüldüğü ü bilmek bana yetiyor.
tarafından
Aynen öyle ben de
0 oy
tarafından
Adam para verip alıyorsa niye tadını çıkarmayasin ki
(612 puan) tarafından
Ya beni düşünsün tamam da yukarıda arkadaş yazmış ya bu illa 14 şubat olmasın. Mesela daha kullanışlı bişey olsun para versin tamam ama isimlik nedir. Valla parayı kimse kolay kazanmıyor. Kolay harcanması üzülüyorum ben eşim de olsa..
tarafından
Tamam sen öyle düşünüyorsun ama eşin düşünmüş parasına kıyıp almış kendi parası değil mi ? Bende başta öyleydim İnan ama sonra amann diyorsun madem aliyor bende keyfini süreyim sfsf
(612 puan) tarafından
Keyfini süreceği bişey de değil işte yavrum ya. İsimlik nedir napıyım onu :s ama gerçekten şu yaptığını yapabilmeyi çok isterdim. Ama mümkün de değil çünkü evin hesap kitabı büyük ölçüde ben tutuyorum. Bilmesem daha iyiydi belki de.
tarafından
He bak eğer hesap kitap işi sende ise o zaman hak veriyorum. O zaman oturur biryerime valla. Doğru diyorsun 300 çok fazla para onun yerine ev eşyası vs alsaydı bu kadar üzülmezdin
(612 puan) tarafından
Şu an bi de kılımızı kıpırdatacak halimiz yoktu. Cidden bu ara çok masraf yapmıştık. Oğlumuzu sünnet ettirelim diyorduk. Belki biraz geniş bi zaman olsa böyle oturmazdı içime.
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Herkesin kutladığı gün benim özel günüm olamaz zaten esimd ebunu bilir böyle davranır 
(612 puan) tarafından
Al benden de o kadar. Eşime de öğretebilsem..
0 oy
tarafından
Kız alıyor daha neee
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Bnde öyleyim ya . fuzuli masrf . düşünmesi güzel tabi ki ama fazla tutarsa olmamali
(612 puan) tarafından
İsimlik kuzum ya fotoğrafını gösterdi de. İsimlik yani. Isırsan ısırılmaz, koklasam koklanmaz. Hiç bi işlevi yok velhasıl :)
(1,326 puan) tarafından
Ahhahahah. Dhaa uyguna isimlik yokmuymus ya. Vardır ben cok.gördüm. bsey alacagim zmaan 40 siteye bakmadan almam valla
(612 puan) tarafından
1. Bakmıyor. Bu da aramızda tartışma konusu oluyor bazen.
2. Bunun telefon tutacağı ve saati varmış!
Şu sebepler için o para verilir mi? Vallahi sakinleşmiştim yine bi ateş bastı şu an.
(1,326 puan) tarafından
Sakin olsun canim. Olan olmus bu seferlik keyfini cikarmaya çalış .
(612 puan) tarafından
Sustum kuzum zaten. İnşallah bi daha müsriflik yapmaz..
0 oy
(728 puan) tarafından
Benm hediyem 324 lu bez ve 24 lu islak mendil oğluma ve ates ölçer  bunlardan yana kullandim çokta mutlu oldum :) 

Iki ay kafam rahat vala 
(612 puan) tarafından
Şaka gibi ama bez alsa ben de daha mutlu olacaktım eminim :))
(728 puan) tarafından
Cidden öyle kendimede bir gömlek aldım ama konumuz o değil bez önemli :))
(612 puan) tarafından
Bez şu an benim için çok önemli hele ki bugün son kalan 15 20 taneyi çıkarmıştım :))
(728 puan) tarafından
O zamn kötü olmus ya :))
(612 puan) tarafından
Şu an düşünüyorum parayı o yüzden bezle kıyaslamışım ben de muhtemelen çünkü bez bakıyordum akakçeden :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 440 göst.
0 oy
6 cevap 431 göst.
2 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 921 göst.
10 Kasım 2019 Aile kategorisinde ❤️ Seda ❤️ (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 425 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu