Malesef yok öyle elti kaynana görümce
Eltim daha yok gorumce ve kaynanamla da komik anım yok eltimle olur belki
Tanımıyorum ki eltilerimi
Onlarla komik bisi mi olur ya hep gergin anlar haa aklima geldi bebegim 6 aylk olmak üzereydi köye gittik tabi benim oglan çok mızmız filan kaynanam onu guldürmeye çalıştı bi türlu gulmedi kaynanamda çığlik atarak ziplamaya başladi gülsün bebeğim diye bebeğim guldü ama gel bize sor bizde gulmekten altimiza yapcaktık ve bebek güluyor diye baya uzun süre öyle zıpladı kadin ya çok komikti
ne elti tanıyorım ne görümce
Okumaya geldim.
Eltimle olani soyluyum
Eltimi ben telefonda resimde görmüştüm hic gercekte gormedim baska sehirdelerdi. Sonra kiz kaçmış gelmis bi gun. Neyse kaynanada bana haber vermemis boyle boyle kiz geldi diye. Birgun kapım çaldı. Baktim elinde bir tabakla bi kız.(ben hani yardim falan isticek biri sandim) Sonra dedim buyrun? Dedi işte binaya yeni taşındık da pasta getirdim. Allah allah siz her bi yere tasindiginizda kapi kapi pasta mi dagitiyosunuz hem bizim binaya yeni kimse tasinmadi dedim. Sonra dun taşındık dedi. Tabaga baktim o sıra kaynananin tabagindan dedim bu benim kaynananin tabagi sonra arkadan kaynana cikti geldi :D megersem kiz kacmis gelmis bende kizi kapiya gelip yardim istiyenler var ya onlari sandim halaa utanirim oyle düşündüm diye ama ne biliyim ya :D
1,486,956 soru
24,308,596 cevap
344,586 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın