0 oy
536 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Asla mutlu olamadm. Oyle sandim bir an. Ama oyke diyilmiw. Ne istesem bu hayatdan olmadi. Vermedi. Tek bi sey istedim oda kendime ait diye bileceyim kendi canmdan bir evlat. O bile olmadi. Her kesden nefret ediyorum. O kadar sahte ki etrafimdakiler. O kadar kirdilar ki beni. Duzelecek halim kalmadi. Elveda her weye. Nolursa olsun kimseye sonsuz inanmayin.  Her weye son koyup her kesi kewke dedirticem. Ama o hallerini gorurmuyum bi yerlerden bilmiyorum. Elveda 

13 Cevaplar

0 oy
(1,806 puan) tarafından
Hic şükretmeyi denedin mi 
(431 puan) tarafından
Bnce de şükretmeyi denediniz mi Rabbim bizi imtihan eder kaldırabileceğimiz yükü verir
-Reklam-
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Elveda ne kız intihar mektubu gibi yazmissin
(747 puan) tarafından
Kız öyle yazmış işte biyerlerdrn görürmüyüm o hallerini demiş
0 oy
(388 puan) tarafından
Kız ne oldu nereye gidiyosun
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Kız niye öle konuşuyorsun asla isyankar gibi konuşma belki bunla r sana Allah'ın imtihanı o kadar insan gördüm ki tüp bebekle bile deneyip tutmayan yıllar kecince kendiliğinden olan sabreticeksin hemen herşey olacak deil ya 
tarafından
O kadar haklisinki kuzenim 10 yillik evliydi tup bebekle bile olmadi 10 yil sonra kendiliginden oldu
(747 puan) tarafından
Benim teyzrmin 16 yıl olmadı.Yapmadığı şey kalmadı sonra Rabbim tedavisiz nasip ettide 3 çocuğu var şimdi.
0 oy
(4,397 puan) tarafından
Vazgeçmek en kolayı kimsenin hayatı mükemmel değil ama sabretmek gerekiyor
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Bu dünya için ahiretini neden yakıyorsun ki herkes dört dörtlük mu hepimiz sinavdan geçiyoruz bı şekilde sende bu şekilde sınavdan geçiyorsun sukret haline 
0 oy
(3 puan) tarafından
Yaaa arkadaşın canı sıkılmış gece gece intihar eden kişinin işi burda ne onuda geçtim intihar edecek kişi buraya neden veda mektubu yazar cidden millet kafayı yemiş 
(2,390 puan) tarafından
Bunu da yazmazsın ama gerek yok böyle bir şeye
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Sen bizi dort dortluk mu saniyosun bide icimizi gor imtihan dunyasi kimi evlatla sinaniyo kimi kocasiyla kimi ana babasiyla sukret ac degilsin acikda degilsin elbet vardır herseyin bi zamani
0 oy
tarafından
İntihar etmeye kalkışınca hicbirsey değişmiyor inan sadece ne kadar aciz güçsüz olduğunu fark ediyorsun uyhulamaya mi elveda yoksa intihar mı düşünüyorsun bilmiyorum.ama kimse için elveda demeyeceksin kimse için 
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Olmuyo hiçbirsey ben gidiyorum demek çok kolay herkesin hayatı senin dışında çok mu iyi sanıyorsun benim annem çok hasta heran onu kaybetme korkusu ile yaşıyorum ama dua ediyorum pes etmiyorum uçurumun kenarında olsa bile hayata inat gülümse 
0 oy
(21 puan) tarafından
Rabb'im sana akıl fikir versin canım benim yaşadıklarımı yaşasaydı demekki çoktan intihar etmiştin sen inân bana dert görmemişsin eğer çocuğun yoksa bunun bir sürü yolu var eğer ki hiçbiri olmadı kimsesiz bir sürü Bebek var gidip evlat edinebilirsin.Böyle yaparak daha çok günaha batıyosun Nediyim Rabb'im sana akıl fikir versin inşallah..
0 oy
(12,615 puan) tarafından
Şimdi vazgeçersen arkandan en çok üç gün ah vah diyecekler. 4.gün sen kendi azabında yanarken kimsenin belki aklına gelmeyeceksin. Bu kadar güçsüz olmayın, ölüm inancımıza göre son değil başlangıç. Böyle bir başlangıç hak katında kabul görür mü hiç
0 oy
(189 puan) tarafından
Bir sürü annesiz babasız kalan evlat var onları  evlat edinmeyi hiç düşündün mü yazık bu kadar aciz olmayın biraz güçlü  olun olmuyorsa  vardır  bi sebebi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 303 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde eslemree (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 250 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde gulistaN18 (2,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 651 göst.