0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde (1,698 puan) tarafından

Dun baya yorgundum ev isi yapmadim baya sitem ettim artik bana yardim etmiyorsun diye 

Bu sabah ben uyurken uyanmis cocugun altini degistirmis ustunu degistirmis evi süpürüyordu supurgenin sesiyle uyandim hicte uyandirmamis beni❤❤❤

Boyle seylerle mutlu olabilen biriyim kizlar 

Bi cicek alsaydi mesela bana hic faydasi olmayacakti o cicegin :D

Benim icin onemli olan yukumu hafifletmesi evin sorumluluklarini benimle beraberar ustlenmesi 

Not:Bu paylasimin 14 subatla alakasi yoktur 

5 Cevaplar

0 oy
(6,853 puan) tarafından
Söylemeden yapsalar keşke sanki hepmi istiyoruz arada bir kafi. Benm kocam bey de demeden yapmaz.  Oda söyle yapım der 
(6,853 puan) tarafından
İstanbul un neresindesn
(1,698 puan) tarafından
Aynen ya cok iyi oluyormus valla:))
(1,698 puan) tarafından
Kayseride yasiyorum cnm
(6,853 puan) tarafından
34 yazınca dedm İst herhal :). Kapadokya ya giderken Kayseri'de geçmiştik :) o kdr
(1,698 puan) tarafından
Ahahahshsh ne bilim 34 yazdım 2 sene once:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet hiç alakası yok gerçekten. Bunlar hepimizi mutlu eden şeyler bence 
(1,698 puan) tarafından
Gercekten yok kiz valla :)
tarafından
:))))
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Bende bi ara uykusuzluktan atar yapmıştım  normalde yardim eder simdi daha cok edio saolsun :)
(1,698 puan) tarafından
Ayy neguzel :))
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bende senin gibi düşünüyorum canım ama insan bir kuru kutlama olsa bile bekliyor 
(1,698 puan) tarafından
Bugunun 14 subat oldugunu ve 14 subatin sevgililer gunu oldugunu bile bilmiyor desem abartmis olmam dedim bugun sevgililer gunuymus desiki onlar gavur isi:D ben sevgimi 1 gune sigdirmam yineden sevgililer gunun kutlu olsun dedi:))
(2,481 puan) tarafından
Benimki de aynı canım ama ben tedbirimi aldım bu sene bütün özel günleri kutlücaksın dedim yine unuttu hafta sonu sevgililer günü dedim internetten istediğin bişey sipariş ver para verim dedi öyle para aldım gerçi 300 verdi 100 geri aldı ertesi gün inşallah diğerini almaz :)))
0 oy
tarafından
Valla laftan anladysa gene iyi
(1,698 puan) tarafından
Cok sukur ama iki iste calsiiyor onceden calismiyordu artik bende fazla beklemiyorum zatwn napalim

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,406 göst.
1 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 879 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 588 göst.
0 oy
18 cevap 378 göst.
29 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu