0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benimki tam bir odun oturduğu yerde emir verir sizde durumlar nasıl?? 

35 Cevaplar

+1 oy
(16,872 puan) tarafından
Evi dağıtmasın yeter yardim etmese de olur 
tarafından
Hahaha benimki çok dağınık:)
(16,872 puan) tarafından
Benimki de..kıyafetleri çıkardığı yerde bırakıyor. Her yerden 1 çorap çıkıyor. Çekirdek çitleriz kabukların yarısını yere atar vs vs
tarafından
Aynı benimki
-Reklam-
0 oy
(18,418 puan) tarafından

Emir vermez ama yapmazda

:)

Sadece yemek yapar :)

tarafından
Oda iyimiş benimkinde tık yok
0 oy
tarafından
Sagolsun eder ama genelde ben rica ederim kendi icinden gelmez oyle
tarafından
Kiz Allah korusun deme oyle ben de hamileyim diye yapiyo yoksa elini surmez her yer tertemiz ne gerek var der :D
tarafından
Yorma kız sende kendini şaka yapıyorum can
tarafından
Yok zaten o kadar ince is yapamiyorum ama dogum yaklasti ne zaman gelecegi belli olmaz ev temiz olsun istiyorum da iste yapamiyorum erkek de ne kadar yapabilir ki
tarafından
Aynen öyle canım allah bir avazda kurtarsın inşallah
tarafından
Amin insallah Allah razi olsun
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Herkesin eşi farklı cnm şimdi eşini ovenler olacak  okuduğunda moralini bozmaya değer mi
tarafından
Emin ol takıntılı değilim çok sıkıldım soru sorim dedim
(12,776 puan) tarafından
Kız sana takıntılisin demedim ki :) ister istemez insan sinirlenir neden kocam böyle değil diye normal duygular
tarafından
Yok ya alışığım bizim köyde erkekler böyle hepsi
(12,776 puan) tarafından
Biraz yetiştirme ve çevre yüzünden cnm annesi yaptirsa yardım ettirse böyle olmaz di bizim genelde türk erkekleri işte anneleri erkek çocuk yapmaz ellemez diye buyuttukleri için çoğundan fazla erkek yapmıyor anneye alıştığı için kadın milleti yapar nasılsa mantığında
tarafından
Aynen öyle canım helal kız sana
0 oy
tarafından
Evet vallaha ediyor  sağolsun
tarafından
Ne güzel şanslısın
0 oy
(440 puan) tarafından
Şimdi evet desek üzüleceksin..evet yardımcı olur Allah razı olsun kendisinden pencerelerimi siler kapılarımı siler evi bile süpürür
tarafından
Helal olsun valla moral bozmak için değil maksat eğlence
0 oy
(9,655 puan) tarafından
O odunun aynısı bizim evdede var.. acil biri gelecekde ancak 5 5 yılda 3 4 kere supurmustur evi.. geçen gece hayatının çılgınlığını yapıp bilgisayar masasını sandalyesini kulakligini falan temizlemiş:D
tarafından
Way be oda iyimişş
0 oy
(622 puan) tarafından

Benimki eder masallahi var benden güzel yapiyor herşeyi. Cam siler supurur toz alır. Genelde et tarzi yemekleri kendisi yapar. Makarna sosunu falan güzel yapıyor.  :) Senin eşin de kalksin bi zahmet:ermm:

tarafından
O ancak emir verir kız alıştım ben
(622 puan) tarafından
Yapma sende canım ne emiri veriyor mesela
tarafından
Yemek getir çay su kahve öyle
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Dersem yapar cnm 
tarafından
Ne güzel
0 oy
(5 puan) tarafından
Çok şükür eşim herseyi yapar yemek yapmak hariç mutfağa girmez ama oda benim işime yarıyor cunki bir erkeği asla mutfağına sokma üç gün toplamak ile uğraşırsın :D  ama ev süpürür toz siler çamaşır yıkar bana herzaman destek olur çünkü ikimizde çalışıyoruz hem çalışıp hem ev işi bana ağır geliyor oda bunu gördüğü için Allah razı olsun eşimden  4 yıllık evliyiz değişmedi bu durum 
tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ne güzel
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Evet eder her konuda
tarafından
Maşallah
0 oy
(4,384 puan) tarafından
Ediyor etmek zorunda her şeyi beraber yaparız 
tarafından
Ne güzel kız
0 oy
(14,169 puan) tarafından
Herseyi yapar yardım eder sağolsun 
tarafından
Ne güzel canım :)
0 oy
(14,490 puan) tarafından
Utanmasa altna scar
tarafından
Hahaha allah seni ne yapmasın
0 oy
(2,999 puan) tarafından
İki buçuk senedir evliyiz ikimizde çalışıyoruz daha yeni ben süpürüyorum o da siliyor ama başladığı işi hiç bitirmez buna da şükür..
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Cok degil de eger zor durumda olursam yardım eder bazen mesela cocugu yedirir uyutur sofrayı kurar toplar misafir varsa falan
tarafından
Oda iyimiş canım
0 oy
(874 puan) tarafından
Eşini kötüleme canım ya tanimiyoz etmiyoz biz laf söyletme eşine o da sana soyletmesin muhabbetiniz bol olsun o senin senin olana sahip çık 
tarafından
Yok kız muhabet kötü birşey demedim ki
(874 puan) tarafından
Odun dedin ya :)) bı kıssa vardı sahabe boşanmak istiyor neden diyorlar o benim namusum hakkında konuşamam diyor sonra aynı sahabe boşanmış tekrar soruyorlar şimdi anlat nasılsa artık boşandin namusun değil o da diyorki ben başkasının namusu hakkında konuşmam.
tarafından
Onada odun diyorum hep
0 oy
tarafından
Allah ondan razı olsun ihtiyacım olduğunda tabi ki laf demeden yardım eder ama ben çalışmadığım için gerekli olmadıkça çöp harici kendisinden yardım istemiyorum :)
tarafından
Ne güzel işte
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Çok yardımcı olr saolsun :) yattığı yerden kalkmayarak :) 
tarafından
Haha güzelmiş canım
(4,097 puan) tarafından
Kirlilerini sepete attığna razıym işte :)
0 oy
tarafından
Ediyo kahvaltı hazrlıo bulaşıkları makinaya koyuyo bazen ütü yapıo kirlileri makinaya atıo çamaşırları katlıo . Yere bişe dökülse süpürüo
tarafından
İyimiş canım

İlgili sorular

0 oy
62 cevap 936 göst.
0 oy
41 cevap 407 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 323 göst.
29 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
+2 oy
68 cevap 928 göst.

402,191 soru

12,040,955 cevap

36,264 kullanıcı

...