0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (1,438 puan) tarafından
Kizlar yakin bir konsumuzz kiz ve erkek cocugun berbere yollamis.kiz cocuk kardesin goturmuss bebercide insan kiliginda seytan ne desem bilmiyorum kiza tacizde bulunmus kendini surtuyormuss.oglan cocugu supelenmis .her kezi toplamiss.kizin gomleyin cikariyormus.kiz cok agliyormuss  korkusda cokda kucukmuss.cok kotu oldum boyllerini asmali yaaa ne kadar cocuk tacizi olucak yaa.boylle sapiklari asmalii.benimde bebeyim var duydugumdan beri agliyorum

12 Cevaplar

+1 oy
(7,792 puan) tarafından
Ne yazıyı pek anlayamadım ama orda adamın ağzını burnunu kirmamislar mi yani keşke vvirus bunlara buladip oldurse
(1,438 puan) tarafından
Azeriyim canim hemde cok kotuyum ne yazdigimi bilmiyorum
(7,792 puan) tarafından
Ya kim olsa kötü olur inşallah içeri ayarlar içerde öldürürler o adamı bence bunlar hadım edilmeli
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onunn çükünü berber edelim bi kökünden
(1,438 puan) tarafından
Adami baya doymuslerr.ama ne faylda .insallag agir ceza alsinn
0 oy
tarafından

Peki bir aile neden ufacık çocukları yollar:angry:pezevenk oç

(1,438 puan) tarafından
Evlerine baya yakin kizinda 10dan buyuk yasi var.gun ortasi cesarete bak.cok kotu oldum.bu dovirde sokaga birkmamak lazim cocugu
tarafından
Hayır hayır asla yollamali birde erkek berber yaa asla ya bu aileler neden böyle yapıyorlar kendi elleri taş mı topluyor
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Ya artık çocuklarımızı dışarıya bile oynamaya gonderemeyecegimiz devirdeyiz
(1,438 puan) tarafından
Gondermemek lazim.gozumden bile sakinirim
(1,260 puan) tarafından
Zaten çıkacakları yer yok ki kimse de çocuğunu salmasın
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Malesef böyle insanlar hastalıklı normal değil yani küçük büyük tanımıyor Allah korusun herkesin evladını böyle kötü insanlardan malesef her yerde var bunlardan hepsini kodese tikmak lazım 
0 oy
(8,081 puan) tarafından

image

2 gün önce eşimin iş yerindede bir pislik şeyini açıp kızlara göstermiş baya  dövmüşler kacmak istemiş polia gelene eşimde tutcam diye ayağını burkmus o.çocuğu yüzünden bitmiyor bu pislikler bitmiyor 

Aha buda fotoğrafı videoyu atamadım tanıyan varsa rezil olsun adı ko.pek ızmirdekiler dikkat etsin
(8,081 puan) tarafından
Fotoğrafını da attım inşalalh tanıyan olur
tarafından
Bı boka benzemediğinden kudurmuş belli
(1,438 puan) tarafından
Bunlarin var yaa kokden kesinller oyle biraksinlar gostere biliyorlarmi oyleew
(68 puan) tarafından
Hangi semtte görülmüş canm belki bizimkiler gösterir ona alet
(8,081 puan) tarafından
Konakta canim
0 oy
tarafından
Kimseye güvenmeyin.  H8cbiryere göndermeyin lütfen.  Çocuklarımızı gözümüzün önünden ayırmayın 
0 oy
(15,463 puan) tarafından
Berber bozuntusunu asmak lazim ama niye bir anne kız çocuğunu berbere yolluyor onu anlamıyorum. Yani devir bu kadar kötüyken hiç mi korkmuyor , birak kızı erkek çocuk bile tek yollanmaz. 
0 oy
(123,190 puan) tarafından
Neden 2 cocugu yanliz gondermisler bu zamanda öldursunler o pisligi
0 oy
(6,136 puan) tarafından
Allahin belaları gebermediler bitmediler gittiler yemin ederim bunları okudukça ben eşimden uzak duruyorum ya aklıma geliyolar hemen midesiz yaratıklar çocuğu düşünemiyorum yavrum ne kadar korkmuştur 
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Çocuk tecavüzcelerine kadınları öldürenlere idam gelmelii

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 271 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Limonlukek (4,166 puan) tarafından soruldu

406,466 soru

12,189,080 cevap

36,707 kullanıcı

...