0 oy
856 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar buraya ilk yazışım hamileyim ben son haftalarımdayım. Biz gurbetçiyiz doğum için doğum iznine ayrıldım memlekete geldim burada da kendi evimiz var fakat ben hep annemler deyim çünkü 4-5aydır görmüyorum onları orada da uyuyordum artık eşim gece yatmaya eve gelmemi istedi normal olarak bende eve geliyorum öğlen 12-1 gibi annemlere geçiyorum annem her gece ısrarla orada kalmamı söylüyor yani anlamasını istiyorum sonuçta evimiz var yok anne eve gidiyim diyorum eşimin yanında ısrar kıyamet eşim benim için susuyor annem ısrar edince oda lafını çekmiyor hep arada kalıyorum bana eşim haklı geliyor cevap veremiyorum anneme de saygımdan sonsuz sevgimden dolayı cevap veremiyorum ne yapabilirim :(

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım kusura bakma da kızını düşünen anňe evine git kızım ne işin var sen burda yatılı kalıyorsun der seninde bir düzenin bir evin var kayınvaliden böyle yapsa nasıl sinirlenirdin annenle konuş anlat bence bu konu eşin le kopmaniza neden olabilir
(10 puan) tarafından
İşte benim annem tam tersi her bulduğu durumda beni eşime karşı doldurmaya çalışıyor yani nasıl diyim gitme burda durun evinizde napacaksınız falan evimiz yani evliyiz biz sonuçta özlüyoruz birbirimizi
-Reklam-
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Anneni al karsina konus bak esimle aram soguklik girer sen nasil babam yanında evinde iaen ora da benim evim de ve kalma ısrar  etse bile 
(10 puan) tarafından
Ya işte benim en kötü huyum bu söyleyemiyorum onun anlamasını bekliyorum sonuçta ben evliyim artık yani tamam büyük ablam geldiğinde hep annemlerde kalırlar ailecek ama onların evi yok annem onlara alışmış biz hiç gitmeyelim istiyor
(12,767 puan) tarafından
Soylemezsen  esinle kotu olursun o zaman ablana anlat o desin
(10 puan) tarafından
Ailem tamamen aynı kafada ablamda hep diyor niye gidiyorsun diye. Eşim çok şaşkın sen bu aileden nasıl böyle mantıklı çıktın diye. Benim ablam ailem eşimle ilk kavgamızda boşan diyen insanlar ben onları dinleseydim şimdiye ohooo
(12,767 puan) tarafından
O zaman sen altta kalmayacak ve kendi   fikrini söyleyeceksin boyle olmaz
0 oy
(13,619 puan) tarafından
Annen ısrar etse de eşinle evine gitmelisin senin evin orası
(10 puan) tarafından
O zaman sorun bende ve eşimde değil annemde gelen yorumlara bakılırsa. Ben kendime çok vicdan yapıyorum annem üzülüyor kırılıyor diye ama diğer taraftan eşimle aramız bozulabilir doğru söylüyorsunuz
(13,619 puan) tarafından
Siz bi aile olmak için evlendiniz eşinle aran bu yüzden bozulabilir canım git eşinle evinde kal
(10 puan) tarafından
Birde birşey soracağım ben doğum yapmadan kayınvalidem yanıma gelecek bebeğe ve bana yardım etmek için eşimin ablası da gelecek eşim iki yıldır görmüyor ablasını ve kayınvalidem de görümcem de çok iyilerdir. Benim evimde olacaklar aynı vakit benim de ablamlar anneme gelecekler ben lohusa olduğum halde annem sürekli arayacak beni gelsene biraz da burada dur alanları görmeyecek misin diye bende anne ben lohusayım bebek çok küçük siz gelin diyeceğim bunu bile sorun yapacak annem şimdiden telaşe sardı beni :)
(13,619 puan) tarafından
Anne ağrım var dikişlerim canımı acıtıyor zor hareket ediyorum siz gelin de biraz naz yap ikna et canım eğer eşinin ablasını annesini bırakıp gidersen saygısızlık olur eşine o sana hep müsade etmiş annen de kalmışsın şimdi sıra sende :)
0 oy
tarafından
Eşinle eve dönmelisin kuzum 
0 oy
tarafından
Annenle konuşmalısın canım sonuçta sen artık evlisin  
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Annnele konuş anne evimiz var ve esim orda rahat uyuyabiliyor. Akşam kendi evimizde uyumak istiyor de. Nolur beni arada bırakma anne zaten geceye kadar burdayım de. Bence annen anlar anlayış gösterir eşin rahat olmaya bilir uyku olarak herkes kendi evinde uyumak ister 
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Canim annenle konuş konusamiyosan kardesin falan varsa ona soyle konussun annenle boyle devam ederse ileride sıkıntı yasarsin esinle
0 oy
(75 puan) tarafından
Eşin  ne diyor saa onu yap saygı ayrı  bisi anana oda karış  masın sonuç taa evlisin doğruya doğru demesini bilecen
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Bu durumda birazcık annene dişini gösterceksin canim kusura bakma sen susarsan böyle annen devam eder ve bir sure sonra eşinle aranı bozar bu durum 
0 oy
tarafından
Annen hepiniz birarada olsun istiyor ama evlisin cnm boyle olmamali evinde kalmalisin
0 oy
(4,665 puan) tarafından
Annenle durumu konus canim esinle evine gitmen gerekir
0 oy
tarafından
Git evinde kal anana mi soruyorsun bu saatten sonra 

Adam seni eve çağırıyor gel diye sen kavga bekliyosn eşin hakli doğumdan sonra da böyle yaparsan eşin soğur senden soylim canım. Akşam git evine kocanın evinde olman gerek

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 800 göst.
6 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde hasrettttt (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 404 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 306 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde ozlemayse (417 puan) tarafından soruldu

412,730 soru

12,426,622 cevap