0 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,038 puan) tarafından
Sorum yukarıda. Bebek oldugu ıcın korkuyorum. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Belli olmaz canım bekleyin kimseyle görüşmeyin dikkat edin
(1,038 puan) tarafından
Yok 10 gu karantına dayız zaten cıkmam asla. Ben bebege korkuyorum canim. Zaten hıcbırı ız market dısında bıyere gıtmıoduk cok dikkat edıoduk babam cift maske takıodu. Bı senedır evdeyiz ama yakalandok ıste
tarafından
Çok çok dikkat eden anneme dahi bulaştı bu illet çok ağır atlattı annem. Dikkat edin kendinize. İnşallah yoktur babanıza da geçmiş olsun
(1,038 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım. Babamda cok kotu valla ınmıs cıgerlerıne ınsallah ıyı olur
tarafından
Hastaneye yatırdılar mi canım benim annemde çok kötüydü ciğerlerinin yüzde 80 i dolu bı şekilde hastaneye yatmisti
-Reklam-
0 oy
(501 puan) tarafından
Benim kizimin bakicisi cars test verdi cuma testi pozitif cikti  cmt gittik biz test verdik negatif cikti sonra sali tekrar verdik pozitif cikti ama cmt ben de vucut agrisi vs başlamışti.insallah size bulasmamistir,babaniza cok gecmis olsun
(1,038 puan) tarafından
Cok gecmıs olsun. KIzınız kac yasında onda oldu mu  Ben bebek ıcın cok korkuyorum
(501 puan) tarafından
2 yasinda ayni anda ateslendi ama doktor kulak iltihabi dedi belki de koviddi ama kucuk diye test yapmadılar ama şükür cok cabuk toparladi
(1,038 puan) tarafından
Babamda cumartesi aksami yaptırdı acaba cıkar mi bu saatten sonra insan stres oluo ya. Cok gecmıs olsun sızede Allah bıdaha yasatmasın
(501 puan) tarafından
Amin insallah sizde de cikmasin insallah babanjza da acil sifalar olsun
(1,038 puan) tarafından
Amın canım tesekkur ederim
0 oy
(125 puan) tarafından
Sizin sonuclar cikmadimi daha canm
(1,038 puan) tarafından
Bizim cıktı negatif canim ama sonradan pozitif olur mu acaba suanlık cok sukur belırtı yok ama 3.gun bugun acaba pozitif e doner mı stres yaptım
(125 puan) tarafından
4 5 gun daha bekleyin canm bi semptomunuz olmazsa bulasmamistir bnim kuzende oldu evde kimseye bulasmamis mesela
0 oy
tarafından
Olsaydı belirti olurdu sizde.babam 2. Günde belirti başlamıştı. 
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Canm kaynanam görümcem ve cocugu gribe benzer olmuşlar boğazları da ağrıyo muş bu belirtiler varmı babanızda cok gecmiş olsun inş değilsinizdir 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 184 göst.
0 oy
15 cevap 489 göst.
12 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 185 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,558 soru

23,735,954 cevap

313,740 kullanıcı

...