0 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
3 aylık bebeğim var. Bebeğimi emziriyorum. Nasıl korunmak daha sağlıklı olur?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Cevap veren herkese teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(853 puan) tarafından
Valla 11 aydir geri cekilme ile ama heray hamile miyim diye endiseleniyrm ama en yakin zmanda spiral dusunuyrm 
tarafından
Bu kızım öyle oldu. O yüzden ben de korkuyorum spiral de çok ağrılı diyorlar. Bilemedim yani. En sonunda da sormak istedim
(853 puan) tarafından
Geri çekilmeyle mi hamile kaldın
tarafından
Evet çok riskli
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ben 3 aylık iğne düşünüyodum bukamadim spiralle de hamile kalan çok duydum ne bileyim hap kullandım ama emzirirken kullanılan en düşük etkili olduğu için bı gün unutsan bittin kondom da çok canımı yakiyo napca bilmem
(1,307 puan) tarafından
Yok canm emzirirken kullanılan vsr o bişi yapmıyo ama arkadaşın da dediği gibi Bi kere bile unutsan bitti
tarafından
Ya. Anladım belki de onu kullanıcam. Sağlık ocağındaki doktoruma hemşireme de sormak istiyorum . Kızımın konrtolü var yakında. O gün soracağım artık
(1,307 puan) tarafından
Bnde istiyorum ama korktm ya unutursam diye bebekle ister istemez unutuluyor
(7,786 puan) tarafından
Aynen öyle bide aynı saatte almak gerek
(1,307 puan) tarafından
Ay evet saatinde geçirmicen güvenemedm valla
0 oy
tarafından
Valla canım benim de 3 aylık bebeğim var şuanlik kondom kullanıyoruz ama eşime pek güvenmedigimden doğum doktorumla konuştum ne 3 aylık ne de 1 aylık iğneyi önermedi, spiral de taktıramam eşim yakalarsa kavga ederiz, bi ilaç kaldı büyük ihtimal hap kullanacam
tarafından
Ben eşimle konuştum ağrısından ötürü olmaz diyor. Doğumum çok ağrılıydı zaten kıyamıyor. Ama ben de bilemedim yani. Sağlık ocağındaki hemşireme doktoruma sorsam olur mu ki
tarafından
Evet sor canım ama onlar büyük ihtimal 3 aylık iğneyi onerecekler süte geçmiyor diye ama benim doğum doktorum da diyor ki uzun süre adet olmayabilirsin ve aynı menepoz belirtililerini yaşayabilirsin dedi, hiç önermiyorum yan etkisi çok dedi, bence sende hap kullan canım
tarafından
Hapın zararı yok mu bebeğe? Bir ağrı kesici içiyoruz o bile çocukta etki ediyor
tarafından
Süte geçmeyen haplar var canım doktoruna sor söyler sana
tarafından
Hımm anladım teşekkür ederim
0 oy
(310 puan) tarafından
En mantiklisi spiral bende cok yorum okudum korktum ama yine de gittim ne agri ne bisi cok şükür simdilik bir sıkıntı yok 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 187 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 489 göst.
19 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
21 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

413,343 soru

12,444,637 cevap

46,122 kullanıcı

Kategoriler

...