0 oy
399 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından
Sevgili anneler 26+5 gunluguz bebisimlee  liyafetelrimiz felan hepsi alindi pisik kremi bebek bezi bebek yagi felan yek kaldi kiyafetlerimizi henuz yikamadik ama yikayip utuleyip hen cantaya koymayi dusunuyorum ondan yikmaadim daha cantayi simdidedn hazirlamam erkenmi  simdiden cantaya koysam ne bilim tekrar  hani  kirismalzrmi hepsi cantda kokmazmk 

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kuzum ben 34, haftamda hazırladım biraz daha bekle istersen 
(31 puan) tarafından
Bekliyeyim o zman ☺birazck heycaan tatli telas sabirsiz beklesyiz oluncaa
tarafından
Of sen deyince kendi eski postlarima baktım da ilk kıyafet lerini yıkayıp çantayı hazırladığım zamanları falan paylaşmışım şu an oğlum 19 aylık zaman ne çabuk geçmiş ya çok tatlı heyecanlardi seni anlıyorum kuzum duygulandım valla sen birde doğumuna birkaç gün hala gör o telaşı heyecanı ahahhaah❤️
-Reklam-
0 oy
(990 puan) tarafından
Ben 31+0 ım hazırlamadım:))
(31 puan) tarafından
Benmi cok aceleciyom ne ilk gebeligim baya heycanliyim
(990 puan) tarafından
Yok canım bekle yavaş yavaş begendigin bsiileri al  benim gibi  toplu almayacaksan sonra okadar herkeisn seyret aliiiyro ki
0 oy
(1,327 puan) tarafından
33 haftada herşeyim hazirdi canım yıkadim ütüledim hepsını cantasina koymuştum 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Daha çok  erken  canım  ben 35 haftalıkken hazırlamıştım 
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Yıka utule dolaba koy hazır olsun 30-35 haftalar arasında yerleştiririm canım ama hazır olsun bence her ihtimale karşı
0 oy
(237 puan) tarafından
En erken32de hazırla canım 30dan sonra  nadirde olsa cocuklar duramayıp geleblyor hem önlem almıs  olursun hemde hazır durur . Daha gec zanana bırakırsan hiç uğraşacak hal kalmıyo en azından ben son zamanlarda iş yapamaz olmuştum.  Sende  30 32 34 bu sralar basla işte
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Canım ben 34+3 haftalığım daha dün yıkadım bu gün ütülemeye başladım:) 
0 oy
(4,339 puan) tarafından

36+4 teyim daha hazırlamadım planlı sezeryan diye :D

0 oy
tarafından
Ben 30 da yikayip utuledim 35 te hazirladim canm :)
0 oy
tarafından
Ben 32 haftalıkken hazırladım daha erken gibi biraz bekle 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canim cantaya koyacakalarini simdiden yika utule koy hazir olsun cunku 30dan sonra agirlasirsin yapamazsin o isleri simdiden hazir olsun ne olur ne olmaz bebislerin isi belli olmaz ama ins. Vakitlice gelir bebegin :)
(31 puan) tarafından
Aminn insallah
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Riskli bi durum yoksa biraz daha bekle canm ben 36da hazırlamıştım 
0 oy
(239 puan) tarafından
Ah bu heyecanlar :) ben 40+2 dogum yaptim 38 haftalikken yikadim utuledim herseyini hezirladim her doktora gittigimizde goturur getirirdik :)
0 oy
(1,053 puan) tarafından
32 haftadan itibaren hazirlaman daha iyi yıkadiklarin utulediklerin olacak onlat bidaha cantada kokmasn ben 35 hazirladm sahsen 
0 oy
(144,913 puan) tarafından
Bekle bence daha cok vaktin var
0 oy
(712 puan) tarafından
Daha çok zamanın var ama hazırlamak istiyorsan hazırla sonra doğuma yakın yine bi göz atarsın
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Yıka kuzum ağırlaşınca zor oluyor. Çanta için olanları ayır bohçala çantaya koyu verirsin 
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Bence çok erken çantada havasız kalacaklar ben34 te hazırladım çantamı şuan 37+5 im 30. Hafta da yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştirmiştim 
0 oy
(11,498 puan) tarafından

Bende 26 oldum bugün hazırladım çantamı ağırlaşınca insanın yapası gelmiyor diyorlar

0 oy
tarafından
Ben 37 haftaligim bugün hazirlicam inşallah biraz geç kaldim 

33 34 de falan hazirla
tarafından
1 haftan ki kaldı maşallah size :D
tarafından
13 gün kaldı kuzucum ❤
tarafından
Ayy hadi inşallah nasıl heyecanlisindir simdi
tarafından
Sorma canım icim içime sığmıyor:)
tarafından
Az kaldı Allah'ın izniyle ♥️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 453 göst.
13 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 647 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Prensesmom (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
0 oy
5 cevap 343 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,361 soru

23,664,111 cevap

309,140 kullanıcı