Ah ah şuan bile ağlayasın geldi ben ne çektim bartolinden iki kez oldu tekrarlaması çok yüksek şimdi sana yaptıklarımı anlatıyorum
İlkinde ben türkiyedeydim birden bire oldu ben ne olduğunu bilmediğim için iki gün bekledim iyice büyüdü ben hiç oturamıyodum oturmayı bırak zor yürüyodum apar topar acile gittik aynen dediğin gibi uyuşturmadan enjektörle çekti ve o kadar iltihap olmuş ki dört kez bu işlemi tekrarladı doktor kendisi hala biraz var ama saha fazla devam etmeyelim dedi antibiyotik tedavisi yaptı çok şükür geçti derken yedi ay geçmeden tekrar oldu ama daha önce yaşayıp bildiğim için daha minikler hissettim hemen Fransa da jinekoloğuma gittim bana dedi şuan bu alınmaz ve zaten klinikte alamam bunu ben hastane de randevu bulamadım kendime bismillah dedim düzenli soğan suyu ılık duşla birlikte masaj olmazsa olmaz kantaron yağı ve gece yatarken ozon yağı sürdüm bikaç gün acısını çektim ama hamdolsun rabbim bi daha yaşatmasın kendi kendine patladı rahatladım
Doktora git korkma çektiğin acının yanında iğnenin acısı hiç ve sonra kendine mutlaka doğal bi kantaron yağı al illa hasta olmayı bekleme düzenli her gün onunla masaj yap rabbim düşmanıma bile vermesin gerçekten berbat bişey ve tekrarlayan bişey hijyenine mutlaka mutlaka çok dikkat et ve her duşta oraya masaj yap rabbim şifa versin kuzum