Benim dini nikahim arabanın içinde olmistu şahitler gorumcem eşim ve ben tabi bide hoca vardı hocayı almaya gittik donuste bir yağmur bastırdı eşimin arkadaslari şahit olacaktır dediler mecbur arabada olucak hoca basladi eşimin arkadaşına soruyor adını soyadını bi kağıda yazdı bana sordu adimi soyadimi yazdı işte başladı bilmem ne oğlu Mehmet zevcelige kabul ediyor musun diye herkes sok eşim tabi hemen araya girdi hocam benle kiycan nikahı o şahit diye hahaha hiç unutmam valla eşimin o bakışlarını mehirde iki tane bilezik istemiştim hala daha yapacak bakalım sizler neler istediniz
Hahah kiyamam ya bizim düğün günü beni baba evinden cikarttiktan snra kiyilmisti. Mehirim 80 gram altindi. O zamanlar 9 bin fln ediyodu suan kac bilmiyorum. Esim her seferinde arada kaynatmaya calisiyo bana bütün haklarini helal eder misin der bende mehrim haric helal olsun derim.
Cami de kıydİK sadece bnm babam ve hoca hocanın yanında ki adam şahit oldu mehir de eşim cvp verdi 4 bilezik taktiğim dedi 25 gram dan yazıyorum 100gr altın mehir dedi oysa bnm altın bilezikler kaba duruyordu ama 100 etmezdi iy oldu
7 tam altın
1,488,905 soru
24,336,893 cevap
345,892 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın