0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Selamün aleyküm canlarım. Kızım nerdeyse iki yaşına giricek. Ve şu üç dört gündür uyku problemi yaşıyoruz. Gündüz uykusuna rahat yatıyor fakat gece uykusunda sıkıntı yaşıyoruz uyumak istemiyor. Sürekli benimle oynamak bana sirnasmak istiyor. Kıyamıyorum ama çok zorluyor beni. En son yatağına koyup kenarı çekiliyorum bir saat kadar oyalaniyor yatak içinde sonra uykuya geçiyor. Acaba yaş sendromuna mı girdi. Ruh hali değişti dakikası dakikasına tutmuyor istedigi bişey olmayınca kendi yerlere atıyor. Bana fikir verin lutfen:(

4 Cevaplar

0 oy
(12,778 puan) tarafından
Tabi 2 yaş sendromu sıkıntı ama ne olursa olsun uyku saatini değiştirmesine izin verme yeri gelecek ağlayacak ama olsun 
tarafından
Ama uyutamiyorum sorun orda hamileyim birde gücüm yetmiyor artık bağırıp çağırarak da olmuyor en son salıyorum yatağına kendi kendine uyuya kalıyor kafayı yiyecegim
(12,778 puan) tarafından
Benim kızda sallıyorum hala ama olsun beşikte biraz sallayınca uyuyo sabır ile inşallah duzelecek
tarafından
Napalim artık dua okuyarak sabır ederek bekliyecegim. Erkenden odaya koyacağım yada bilmiyorum:(
-Reklam-
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Sendrom mendrom yok yaa :) her yaşta ara ara allengırlı surec oluyor bebeklerde maalesef sabır sabır sabır)) 
tarafından
Peygamber sabrı mumkunseee :D
0 oy
tarafından
Ahh ahh Allah analara dünya kadar sabır versin ne diyim bacım 
tarafından
Amin amin canım hepimize
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Aynj benim çocuum yana gece asla uyumaz direnip durur hangi yolu denediysem yok saçma bişey ister yapmayımca dayak yemiş gibi ağlamaya başlar 
tarafından
Saka gibi dimi insanın psikolojisini bozuyor resmen
(1,939 puan) tarafından
Evetr valla saçma şeyler için fazlasıyla ağlıyor ve hep ağlıyor bide babasına değil hep bana geliyor
tarafından
Ah ah beni de takmıyor eşim bağırdığı zaman çıt yok ona sinir oluyorum resmen şimdiden sen kimsin diyor  :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 147 göst.
28 Şubat 2024 Aile kategorisinde Citipiti (3,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
30 Ocak 2022 Aile kategorisinde Citipiti (3,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,852 puan) tarafından soruldu

406,916 soru

12,210,412 cevap

36,785 kullanıcı

...