Selamün aleyküm öncelikle kızlar ... Derdim su en azindan bilgi verirsiniz motive edersiniz .
Ben takıntılı bir insanım bu son 1 aydır baya baya arttı ne yapicam bilmiyorum eşime de yansittiyorum bana kimseyi takma hayatına bak kimse senden ailenden oenmli değil dedi söz verdim ona tamam daha takmicam diye . Ama kendime engel olamıyorum .söyle ben ailem olsun akraba olsun görümce teyze herkes ararım sürekli hal hatır sorarım bir gün olsun kimse beni arayıp nasılsın dilek bebeğin nasıl napiyorsun demiyor annem de dahil . Bu durum bir süre sonra canımı sıktı kafama taktım çok yanlız hissediyorum kendimi derdim olsa anlatacağım bir dostum bir arkadaşım yok . Ben başka şehirde herkesten uzağım kimsem yok sürekli evdeyim cocugumla ilgileniyorum .eşim sabah gidip 8 buçukta geliyor o da yorgun argın yani diyeceğim şu kafami dağıtmak istiyorum beni gerçekten seven biri istiyorum kimse benim kimseyi onemsedigim gibi beni onemsemiyor bu canımı sıkıyor ne yaptım ki onlar beni takmıyor sormuyorlar ? Sürekli bu düşünce takıntı olayım fazlasıyla arttı . Ne yapabilirim kızlar anlatamadım bununda farkındayım kusura bakmayın . Şimdiden cevaplar için Allah razı olsun ♥️