Kizlar ben ilk kactigimda 2 ay kaldim kaynanam gille dugun oldu ayrildik ordan
dugunden once
Kaynanam kayinbabayla ayri yatar bi oda var icinde kanepe bide 1 yatak var o odayi geçici bir sureligine bize verdi ben onun yataginda esim kanepede yatti dugune kadar
Ama varya hersey o odadaydı onun kiyafetleri yatak yorgan yuklugu haliyle girip cikiyordu 17 yasindaki kaynim biz uzanırkenodaya daliyordu bisey sormak icin
Bi gece regl olmusum gece yarisi bi uyandim yatak batmis esime soyledim oda carsafi aldi kenara atti yatagin sungerini ters cevirdi
dedim oyle olmaz . Dediki isigi acarsak yanlis anlarlar kapinin bi kilidi varki zorlayinca aciliyor civiye ip takilanlardan
Kaynana sabah kalkmis odaya girmis carsafi almis kirli sepetine atmis of gelde sinir olma ne isin var yani
Ve o gunden sonra o ev bos kalmadi o sungeri silecek firsat olmadi yani
4 - 5 ay gecti kaynanam evde parasini kaybetmis ariyordu yatagida almis kanepenin uzerine atmis bi baktim hep leke kaynanam gormeden hemen kactim oradan:
Ama o gunden sonra artik kaynanam her boka karisamaz oldu bisey sorarken bile iki kere dusunur huyumu bilir otoritemi kurdum yani onlarin uzerinde
Konuyla alakasiz ama birlik oturanlar gece banyo yapmak zorunda kalinca nasil yapiyorsunuz anliyorlarmi