Kızlar teyzemler geçen ay kız istemeye gitti ama kızın babası vermedi inada bindirdi ne kadar büyük yolladı teyzemler belki adam ikna olur diye ama yok adam ölrüümde vermem dedi teyzemin oğluda kızı çok seviyor aynı şekilde kızda seviyor neyse 1 ay geçti biz herhalde oğlan vazgeçti dedik çünkü konu kapanmıştı bu arada teyzemler binalarmızız karşılıklı neyse bu sabah teyzem aradı müsaitsen gelebilirmisin dedi sesi pek iyi değildi tamam dedim gittim Bi baktım kız orda şok oldum teyzemin oğlu kızı kaçırmış gece ama kız çok ağlıyordu ne teyzem ne teyzemin oğlu susyuramamışlar teyzemde dedi yaşınız yakın konuş dedi kızda 19 yaşında ben 20 işte gittik kızla odaya dedi ben babamı utandırmak istememiştim filan bende nasıl teselli edeceğimi bielmeim merak etme barışırsınız inşallah olan olmuş dedim ama teyzemin oğlunun kıza Bi bakışı öyle aşkla bakoyormi geldi elini öptü ağlama ben sana kıyamam dedi çok üzüldüm ya keşke babası verseydi böyle olmasaydı...
Keşke kaçmamış olsaydı evlenince cicim ayı geçince sıçımm ayları baş gösteriyo ana baba olmadan da çok zor
1,492,390 soru
24,385,059 cevap
348,967 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın