0 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar gerçekten bıktım artık şu yaş olmuş hala alkol dersinde 

Çalışamıyor ev geçindiremiyor sıkıntıdan alkol alıyor 

Annem agır psikoloji hastası babam öyle yıprandım gerçekten

Anneme ayrı babama ayrı geçinemediklerine ayrı üzülüyorum

Ben evlendim kurtuldum o sarhoşken yaptıgı saçmalıklar dan ama annem hala çekiyor

5 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Ah ahhhh alkol deilde fikirsizlikde beni ah ettirdi hicc sorma rabbim hidayet versin
tarafından
Amin amin amin
-Reklam-
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Alkol içince dertleri biticek mi ? Bu kafada oldugu sürece ilerleyemez.. rabbim geçim huzuru versin ınsallah
tarafından
Gerçekten bıktık artık
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Kayinbabamda oyleymis 2 kere kalp krizi gecirmis sonra birakmis icnwyince dunyanin en iyi insani olmuş halada oyle
tarafından
Bir ara bırakmıştı çok iyiydi şimdi yine
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Annenin psikolojisinin bozulmasina şaşırmıyorum

Allah babaniza da tez zamanda hidayet versin 
tarafından
Amin inşallah gerçekten banada yazık evimde bile huzır kalmıypr anneme sıkıntı ediyorum kadın ataga giriyor 4 ay en az düzelmiyor kimin umrunda abim zaten burda yok umursamaz bir ben varım bir ben bakıyorum psikoloji hastasına bakmak o kadar zor ki
(7,620 puan) tarafından
Allah yardimcisi olsun cok zor bir durum birisi annen birisi baban malesef bağımlı birisini degistirmek cok zor tedaviyi kendi istemedikce bile etmiyorlar
tarafından
Çok yıprandık gerçekten kendide bizde
(7,620 puan) tarafından
Babana hic üzülmedim tedavi olsun
Allah annecigine saglik uzun ömür versin sizlere bağışlasın o evde zor gerçi
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Babam da çok alkol içerdi rahmetli ama gece gündüz de çalışırdi parayı çok harcardi bize de kendine de en son annemle boşandılar yıllar sonra birleşmek istediler ev tuttuk ertesi gün babam vefat etti bazı şeyler geç kalmayi affetmiyor umarım baban geç olmadan hatasından döner
tarafından
Amin inşallah canım
Başın saolsn bu arada
(2,336 puan) tarafından
Sağol canım benim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 539 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde urasinannesiiii (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 296 göst.
0 oy
5 cevap 169 göst.
15 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Besteninannesi (110 puan) tarafından soruldu

412,320 soru

12,411,995 cevap

44,883 kullanıcı

Kategoriler

...