+1 oy
225 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Banyoya yikadim bugu  kensi kuvetinde ve  elimden kaydi  yan su da vardi birikmisti acaba kulaga su kacms mdr?

Birde bugun esim oyun yeridne alicakti  bebek hareketlendigi  icin  hareket etti ve alin ile sakak  kisminin orasi  yere Degdi  agladi elini yuzunu yikadim  durdu  bu  gibi durunalrda da dr gitmek gerek mi?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeğiniz kaç aylık 
tarafından
Evet benim zaten basima talihsizlik geldi.cok.korkuyom ..bebegim.benim yatagomdan yuz ustu dusmustu:(
tarafından
12 ocakta;(
tarafından
Allah korusun bütün bebekleri inşallah. Bugün kuzeniyle yan yana geldi kızım o da bir buçuk yaşında bile değil. Plastik bı oyuncakla çok hızlı değil ama kafasına vurdu kızımın, parmağını gözüne sokmaya çalıştı , burnunu sıktı, üzerine çıkmaya çalıştı :) daha yeni yeni birileriyle görüşüyoruz pandemiden dolayı, hiç alışık değilim o yüzden benim de şuan içim içimi yiyor, birçok kişiye göre aman bişey olmaz diyeceği şey ama ara ara gidip nefesini kontrol ediyorum. Sanırım böyle böyle alışacaz nasıl olacak bilmiyorum ama :)
tarafından
Aa bu Durum bak  tehlikeli akrnlariyla  dahi yalniz birakmayin  cunku birielrini vurup kalici hasar  birakabilirler demisti kafa arkasi falan
tarafından
Bı saniye bile ayirmiyorum gözümü, hemen müdahale ediyoruz ama işte o arada hafif dokunuşlar oluyor. Ama işte tamamen de soyutlayamiyorum, biraz akranlarıyla da vakit geçirmeli gibi geliyor. Bagimsizlassin, sosyallessin istiyorum, kendini savunmayi, paylaşmayı vs de öğrensin istiyorum
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından

Bşy OlmaZ cınım :) takipte kal

tarafından
Selo ikinci sorum onemli ama ya
(25,224 puan) tarafından
Kız takipte kal dedimya onada
tarafından
Valla  1,5 saat sora uyuttum
0 oy
tarafından
Kusma göz kayması olmadıkça gidilmez ha çok sert darbe aldıysa yüksekten düştüyse gidilir kulağını bebek kulak çöpüyle temizleyeblrsn
tarafından
yani en fazla 10 ,15 cm idi yerle  bebek arasi
tarafından
Hiç bişi olmaz geçen kızım demir kapıyq kafayı gömdü resmen vurmasıylq şişmesi bir oldu sonra indi kendi
tarafından
7.5 aylik ya ama
tarafından
Bişi olmaz cnm korkma allahın izniyle
tarafından
Insallah ya
0 oy
(28,789 puan) tarafından

Endişe etme birşey olmaz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
13 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrk4238 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
7 Aralık 2021 Aile kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu

404,658 soru

12,122,158 cevap

36,476 kullanıcı

...