0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hem normalde hemde idrar yaparken yanma var dayanamıyorum ,eşim giturmedi sağlık ocağına da yoğunum diye kendim de gidemem neden olur ayaklarim buz gibi 4 tane kalım corap giyiyorum hala öyle ne yapicam 

9 Cevaplar

+1 oy
(992 puan) tarafından
Eşim neden götürmedi bin taksiye git alla alla idrar yolu enf ilerlemiş duruyor
tarafından
Her hafta hastahaneye gidiyomusuz önce gitmişiz bişey çıkmaması geçen hafta kızımı götürdü ondan diyo ,vede idrar değil kan tahlili verdim ben kendi kendiene mallasiyo
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Enfeksiyon var cnm sende bende ayni durum yasadım çok 
tarafından
Tamam canım saolasin
+1 oy
(1,175 puan) tarafından
Canm o enfeksiyondur bol bol su ic enfeksiyona iyi gelen sudur ve icligini her zaman temiz ve kuru tut en önemlisi su ve faydasını hemen göreceksin suyun
tarafından
Tamam canım saolasin
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Enfeksiyon vardır canım  doktora git muhakkak
tarafından
Tamam canım saoalsin
0 oy
tarafından
Şimdi bol bol üst üste su iç 3 4 bardak tuvaletin gelsin anca öyle geçer. Bide kaynar suyun buharına otur bi kabın içine kaynar su koy sıcak buharında otur rahatlatıyor aman dikkat et su değmesin sana yanmayasın
tarafından
Tamam canım çok saol
0 oy
(666 puan) tarafından
Soğan suyu mucize ben neler çektim ilaç gibi soğanı suyla kaynattıp içiyordum 15 dakika içinde bitiyordu sanki ilaç içmişim gibi mutlaka iç sabah öğle akşam birde bol su iç
(1,929 puan) tarafından
Benimde aynısı oluyor idrarımı yapıyorum bittikten sonra yanma oluyor soğan suyu fayda edermi acaba
tarafından
Tamam canım denerim
(666 puan) tarafından
Kesinlikle dene bişey kaybetmezsin ilaç içmişcesine 15 dakikada kendine getiriyor devamlı iç sabah öğle akşam ben faydasını gördüm eğer doktora gidemiyorsan dene mutlaka hem doğal
(1,929 puan) tarafından
Tm cnm çok sağol
0 oy
(826 puan) tarafından
Çok kötü yaa bende yaşadım uyku haram olmuştu o kadar kötüki. Her ne yaptıysam geçmedi böbrek çayıda içtim olmadı işten arkadaşım bişeu söyledi yaptım hemen geçti hemde hiç ağrı falan olmadl. Şöylekii biraz kötü bişry ama kendi idrarınla kendini yıka sonrada suyıa yıka hemen geçti bende geçmiş olsun. 
tarafından
Daha fazla enfeksiyon kaparım bence
(826 puan) tarafından
Ben kapmadım vAlla iyileştim sen bilirsin
tarafından
Tamma canım saolazin
0 oy
tarafından
Boooolll bol yogurt ye birde kerevizin idrar yollarina faydasi var
tarafından
Tama canım saolasin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.
27 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeee (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.
24 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayse Duran (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 131 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,465 soru

12,386,102 cevap

43,531 kullanıcı

Kategoriler

...