0 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Saglık ocagından aradılar kesin olmussunudr temaslısınız dıo. Bugun 4. Gun aslında 5.gunde 4 gozukuo. 

14 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Ben pozitiftim eşim negatifti 
(1,037 puan) tarafından
Saglık ocagıda kesin pozitif siniz dıo moralimi bozdu negatif cıktık. Babamın korona olduktan ertesi gun test yaptık bugun 4.gun dedim artık baslar belirtiler dıo
(8,061 puan) tarafından
Testten daha mı iyi biliyorlarmış
-Reklam-
0 oy
tarafından
Komsumun kızı korona oldu anne baba olmadı canim 
0 oy
tarafından
Eşim negatife oğlum negafif ben 9 aydır markete apartmana bile çıkmadığım halde pozitif tim. Herkes şok oldu. Kaynım sağlıkçı o Corona oldu eşim bilmeden yanına gitmiş eşim bana taşıdı ama ona bulaşması 
(1,037 puan) tarafından
Ya cok degısık bısey ya babamda bızde cıkmadık bebek var diye cok dikkat edıoduk. Anlamadık nasıl bulastı
0 oy
tarafından
Kayınbabam oldu kaynanam kaynım olmadı hatta bilmiyordu korona da olduğunu bize geldi olmadık şükür
(1,037 puan) tarafından
Babam oldu temas halindeydık babam dısarı cıkmıo Du.i diye bebegımı sevıodu sok olduk pozitif olunca nerden bulastı anlamadık 4.gunumuz bugun.korona olduktan ertesi gün test yaptırdık negatif cıktı. Saglık ocagı aradı kesin bugun den sonra belırtı baslar dedi korkuttu benı
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Ben oldum o zaman Annemlere gitmiştim kimsye bulaşmadı
(1,037 puan) tarafından
4.gun bugun ınsallah bızede bulasmamıstır bebek var evde
(5,132 puan) tarafından
Benim de bebegim vardı annem bakmıştı aynı evde
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Ben pozitif olduktan bir hafta sonra esimde belirti verdi kızıma iki defa test yapıldı ikisinde de negatif çıktı 
(1,037 puan) tarafından
Esınde cıktı mı bıhafta sonra cıkar mı acaba
(7,435 puan) tarafından
Çıktı canım belirti verince test yapıldı pozitif ti ben pozitifken kızıma eşim baktı amanona bulasmadi
0 oy
(796 puan) tarafından
Eşim oldu ben negatif çıktım bir ay sonra ben korona oldum eşimde hiç bişey yoktu 7 aylıktı kızım test yapmadılar onu bilemiyorum  sorunun cevabı evet diğerlerine bulaştırma yan oluyor tabiki 
0 oy
tarafından

Eşim pozitif oldu ben negatif dim ne yalan 2 ci veya 3 gün odadan çıkardım eşimi. Çünkü pozitif çıkana kadar aynı odada yattık sarmaş dolaş bulaşak olan bulasirdi belim çok ağrıyordu hizmet edemedim o bana hizmet etti yinede bulaşmadi

0 oy
(167 puan) tarafından

5 gün test verdim bana bulaşmadı bide eşim görevden gelmişti aynı yatakta yattık e tabiiki sarıldık falan filan bulaşmadı 

0 oy
(1,657 puan) tarafından
Ben pozitifdim kızım ve eşim rabbime şükürler olsn olmadı 
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Eşim oldu ama ne bana ne de kayinvalideme bulaşmadı
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Kuzenim pozitif eşi negatif çocuğu negatifti 
0 oy
(12,828 puan) tarafından
Kayınpederi pozitif ti bana 2 çocuğuma da bulaşmadı 
0 oy
(1,019 puan) tarafından

Aynı durumu şuan ablam yaşıyor cnm. Eniştem korona şuan başka bi odada karantina da 2 çocuğuna ve ablama bulaşmadı..  test yaptılar negatif çıktı ablam ve çocuklar. Ama 10 gün onlarda evde karantina da..

Bulaşmaya bilir.  Sen yinede dikkat et belirti olursa test yaptır. Gelip evde yapıyorlar.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 199 göst.
0 oy
15 cevap 368 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 960 göst.
17 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 565 göst.
7 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hiperaktifanne (9 puan) tarafından soruldu

412,368 soru

12,414,041 cevap

44,949 kullanıcı

Kategoriler

...