0 oy
279 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar özür dileyerek soruyorum bilmediğim için ben 7 ay once sezeryanla doğum yaptim 7 aydır çok fazla gazım oluyor aşırı derecede yani sizlerde de oldu mu 

9 Cevaplar

0 oy
(28,608 puan) tarafından
Normal doğurduğum üçünn bilemicem :*
(28,608 puan) tarafından
:D yanında yapmıyon inşallah
tarafından
Kız yanında yapmasam da duyuluyor ceşme falan açıyom heo
(28,608 puan) tarafından
Ayyyy bende utanırım valla 6 yıllık evliyim daha yapmadım kız :D
tarafından
Kız öyle oluyor ki tarif edemem zaten sende duymak istemezsin istemsizce oluyor koştur koştur tuvalete ama ses gidiyodur yani off ne rezilim ya
(28,608 puan) tarafından
Ne diyimki bacıkoo :)
-Reklam-
0 oy
(934 puan) tarafından
Olur canm normal yinde gaz yapıcı seyler yeme
tarafından
Normal mi canim
(934 puan) tarafından
Tabiki normal canm üşütme rezne iç
tarafından
Ay evet üşütünce daha çok oluyo
0 oy
(289 puan) tarafından

Batın ameliyatlarinda yani karından olan tüm ameliyatlarda oluyor canım. Yan etki gibi düşün. Kendini üşütme :angel:

Senin yine sezeryandan sonra olmuş benim hamilelikle başladı :D 15 haftadır kocam neler çekiyor :D:D

tarafından
Hahahah ya ben yanında yapmasam da vallah duyuluyor şimdi birde annemlerdeyim ev sobali bir oda sıcak bebeğe mama yap falan filan donuyorum iyice azittı agagagshaubshs
(289 puan) tarafından
Ayy canım benim o yüzden de oluyor olabilir.. Üstüne hırka giyip değiştir odaları. Valla bende ilk başta geceleri kalkıp yatak odasindaki banyoya gidiyordum orda da geceleri  yankı yapıyor ulusa sesleniş gibi oldu :D havalar da soğuyunca yataktan çıkasım gelmedi saldım gitti :D hamilelik hormonları yaptıktan sonra ağlıyordum bir de :D yanında yaptım tutamadım diye :D şimdi yarış yapıyoruz :D :D
tarafından
Hahahahahahahaha güldüm vallah gece gece hakkını helal et :) adgfsdgdsstfdr
(289 puan) tarafından
Hahaha helal olsun canım :) yani boşver sal gitsin bir süre sonra düzelir :D
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Normal ama kimyon rezene fala  iç bari rahatla 
tarafından
Ay 7 ay oldu daha ne kadar sürcek
0 oy
(164,043 puan) tarafından
karabiber fasulye falan yeme
tarafından
Fasulyeyi biliyom da karabiber de mi gaz yapiyor ki
(164,043 puan) tarafından
karabiber acayip gaz yapar
tarafından
Ayyy yemeyim bari çok utanıyom vallah
0 oy
(544 puan) tarafından
Aynn canım bende 7 ay önce doğum yaptım sezeryan oldu ayni şekil aşırı gaz vardı şuan biraz azaldi ama canım sebebini de hiç bilmiyorum  :(
tarafından
Sezeryanda oluyomuş herhalde yan etkisi gibi birşeymiş
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Ben hep gazlı bir insandım hala da öyle değişmedi, sezeryanın artı bir etkisi olmadi. Üşüşürsem yine gazım olur.
0 oy
(2,481 puan) tarafından

Ay ben doğum anında o bölge çok uzun süre açık kaldığı için baya bir dolmuştum belki 2 ay saniye başı istemsizce çıkıyordu ay rezillik yemin ederim çok utanç verici bir durum ben annemle eşimin yanında istemsizce gaz çıkarmıştım ama nasıl mahcup oldum defalarca özürdilemiştim :(

0 oy
(377 puan) tarafından
Ayaklarını üşüttügün için olabilir

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,113 soru

24,381,074 cevap

348,738 kullanıcı

...