0 oy
617 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
kizlar.oglum 1 bucuk yasinda acaba hastaneye kendimle gotursem odaya alirlar mi 14 haftalik hamileyim sorun yaratirlar mi doktor bisey der mi 

9 Cevaplar

0 oy
(12,692 puan) tarafından
Bişi demezler ben hep oğlumla gittim kontrollere 
(1 puan) tarafından
nasil duruyodu yani bebek arabasinda mi yaninizami oturuyodu
(12,692 puan) tarafından
2.5 yaşındaydı o zaman etrafı keşfediyordu ayakta dolanıyor Du
(1 puan) tarafından
anladm benim 1 bucuk yasinda durur diye umit ediyorum
-Reklam-
0 oy
(20,238 puan) tarafından
Demez ben bazen götürüyodum napim el kadar bebe mecbur gelicek
(1 puan) tarafından
peki bebek arabasinda mi goturdunuz yoksa siz uzandiginizda onuda yaninizami oturttunuz
(20,238 puan) tarafından
Yok normal yanımda durdu ben uzandıımda saolsun hemşire oturttu sandalyeye baktı
0 oy
(2,503 puan) tarafından
Sorun yapmazlar 
0 oy
tarafından

Ben koca kız kardeşim le yeğenime giriyorum birşey demiyorlar. El kadar bebeye ne dediler. 

(1 puan) tarafından
gecen ablamda girmisti odaya ablami cikardilae sadece benim kalabilecegimi soylediler ondan tedirginim hep
tarafından
Doktordan kaynakli ozaman cnm ama çocuğa birşey demez ler.   Kız kardeşim 17.  Yeğenim 14 yaşında. Ayrı ayrıca geldiler 2 si birde geldi doktor aldı
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Yok canım sorun olmaz 
0 oy
(879 puan) tarafından
Benim oğlum iki yaşındaydi hamileyken hep beraber gittim kontrollere doktor bişey demezdi alırdı sandalyeye oturturdu konuşturmaya güldürmeye çalışırdı hicbisey demiyorlar oğlumda muanem bitene kadar sesini çıkarmazdi ama son kontrollerimde huysuzluk yapar bas bas bagirirdi doktor yinede bisey demezdi hemen isiini halledelim de gidin derdi ağlamassin derdi iki ay önce.dogum yaptım hâlâ aynı yani bişey demiyorlar tabiki.goturebilirsin
0 oy
(122,595 puan) tarafından
Nerde yasiyon eskisehirdeysen annem hep evde bizim eve gonul rahatligiyls birakabilirsin
(1 puan) tarafından
istanbuldayim canim  tesekkur ederim dusunmen yeter esimin akrabalari var ama onlara bırakmak istemiyorum kaynanamda bakmiyor zaten çocuğu kafasi kaldirmiyormus
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Bise demezler ablamda kizini götürüyor kendiyle 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 434 göst.
15 Aralık 2021 Aile kategorisinde dorugunannesi04 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 12345ae (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 99 göst.