0 oy
1,174 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Biz burda dertleşiyoruz birbirimize destek oluyoruz birbirimizi tanımadan birbirimize üzülüyoruz dua ediyoruz sevinçlerimizi paylaşıyoruz ama şu 15 gündür öyle paylaşımlar oluyor ki burda bayanlar birbirine sataşıyor birbirleri hakkında açıyorlar yazıyorlar ayıp yani neden birbirinize öfkeleniyosunuz bu kadar? Kavga gürültü yazıları yok onu döverim bunu dövdüm şunu atın bunu atın valla şurda bir kaç tane beğendiğim bayan var gerçekten çok güzel yorumları var geri kalanlar hemen kavga çıkarmaya. buranın hiç huzuru kalmadı. 

14 Cevaplar

+2 oy
(707 puan) tarafından
Tek tavsiyem sınırınızi bozan hic bir posta yorum yapmamak okuyup geçmek.dediginiz şekilde post olduğu kadar sitemli postlar da var.ben çoğu şeyi yaş konusuna bağlıyorum.burasi sanal dünya sonuçta çokta üstünde durup düşünmemek lazım.hayatimizin icind2 yok burda ki insanlar.herkewin buranin dışında gerçek  hayatı var.o yüzden sizde üzülmeye gerek duymayın bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir de şey çıktı başımıza dava ederim seni bilmem ne :) valla yazık millet çekemiyor
(14 puan) tarafından
Cidden canım ya dava olayı var birde adliyelerin işi gücü kalmadı :))
tarafından
Yani ne dicek dava da ki Allah'ım feto dosyaları bile yıllarca sürüyor hala hakimin işi gücü yok sizle ugrascj :)
0 oy
(7,486 puan) tarafından
Valla ne güzel dedin canım agzina sağlık cok haklisin...
(14 puan) tarafından
Birazdan linç ederler :)
(7,486 puan) tarafından
Bugun daha fazla linc olmaz admin aktif  korkma canim ;)))
(14 puan) tarafından
Admin kim ben onuda bilmiyorum aktif değil mi normalde
(7,486 puan) tarafından
Bende bilmiyorum canim. Az once paylaşım yaptıya o anlam da aktif dedim. Normaldede aktiftir heralde.
0 oy
tarafından
Huzur bozanlarrrrr içleri fesat bacım :))) 
tarafından
Ya en sonunda olcağı iki şey var ya bu bölümü kapatırlar ya da buranın HUZURUNU bozanları kapı dışarı ederler çoğu kişi kafayı yemiş ya
(14 puan) tarafından
Çok haklısın canım bence kapı dışarı atsınlar
tarafından
7 aydır burdayım ilk defa bu kadar tartışma çıkıyo bu ne arkadaş herkes birbirinin açığını arıyo
(14 puan) tarafından
Aynen canım benim diğer taraftada üyeliğim var 8 gün sonra doğumum var ilk günden beri burdayım son zamanda iyice herkes saldırmaya başladı birbirine
tarafından
Aynen ya uygulamaya girmediler girmediler bi girdiler ortalığı karıştırdılar resmen anlaşıp gelmişler
0 oy
(1,350 puan) tarafından
Çünkü işine geleni duymuyorlar yüzüne gülüp arkasından çocuğuna bile beddua edebilen karaktersizker var burada allah ıslah etsin onları ve yandaşlarını !!!
(14 puan) tarafından
Kız konuşarak anlaşmak daha iyi neden birbirlerine beddua ediyorlar aa benim özelden konuştuğum biri yok sadece yorumlaşıyoruz o kadar fazla samimiyet iyi değil
(1,350 puan) tarafından
Bizim de yüzümüze konuşamıyor zaten ki sorun ortada ve onu tutup bizim yorumlarımıza uyarı basılıyor :D
(14 puan) tarafından
Canım ne dertlerimiz var evlerimizde böyle şeyler için sinirlenmeyin ya kimi tutuyor kimi uyarıyorsa bence mesajda konuşup halledilir hem mesela beni tutsalar ne olur tutmasalar ne olur :D boşverin siz sorularınızı sorun yorumlarınızı yapın
(1,350 puan) tarafından
Biz zaten öyle yapıyoruz da onu yapamıyorlar kimse çocuğuma beddua edemez gebertirim
(14 puan) tarafından
Tabii ki edemez öyle şey olmaz
0 oy
tarafından
Çok haklısın canim  birbirimizi bilgilendirip güzel arkadaşlıklar kurmak varken millet birbirine giriyor anlam veremiyorum
(14 puan) tarafından
Ben daha kimseyle ne yorumlarda tartıştım nede biri adına soru açtım ben burda derdim varsa anlatıyorum yada bilgi veriyorum böyle olmak gerek
tarafından
Aynen canim bende öyle bi kere düşük yaptım 21 haftalık hamileyim  beni neler bekliyor tecrübeli insanlardan bilgi almak için indirdim biz doğrusunu yapıyoruz gerisini boşver
(14 puan) tarafından
Allah kucağına almayı nasip etsin canım benimde son 8 gün kaldı:) haklısın valla
tarafından
Rabbim senide bi avazda kurtarsın insallah kucağına almayı nasip etsin tatlımm
(14 puan) tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(639 puan) tarafından
Birkac saat bakamadik yine ortalik karışmış galiba 
(14 puan) tarafından
15gündür karışık canım valla
(639 puan) tarafından
Ara ara sacmaliklar oluyordu ama bugün iyice cılkı cıkmış galiba
(14 puan) tarafından
Ay hemde nasıl
(639 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yanlış mi hatırlıyorum önceden  de vardij sen di mi...puanin yeniymissin gibi
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Bu aralar gerçekten burası çok kötü kaynıyor gerginlik hakaret sinir umarım herşey düzelir
(14 puan) tarafından
Fazla takılıyorlar birbirlerine banane yani o öyle demiş bu böyle demiş valla soru sorup çıkıyorum yada yorum yapıyorum tersleyen olursa cevap vermiyorum sanki derdimiz yok :)
(1,517 puan) tarafından
Bende öyleyim vllaha kendi fikrim yorumumu bilgim varsa yazarım bitti gitti ayrıca insanlara da on yargıli yaklaşmayı da sevmem bazıları var kendini yanlış ifade ediyorlar onada tepkiler çığ gibi büyüyor üzülüyorum sadece
(14 puan) tarafından
Üzülme be canım dertlerimiz yok sanki herkesin dertleri var evde
(14 puan) tarafından
Bazı bayanlar sataşmaya yer arıyor
(1,517 puan) tarafından
Aynen rabbim ıslah etsin :) bazen günlük hayatta yapamadıklarını ancak klavyr üzeri yapıyorlar işte amann boşver vllaha kendi bildiğimiz gibi yapalım umrumda değil kimse
0 oy
(6,136 puan) tarafından

Merve kayinvalidengil mi daha kötü yoksa burası mi :DÇok zor bi soru sordum

(14 puan) tarafından
Ahaha yarışırlar canımm :D
(6,136 puan) tarafından
Sen demi kararsız kaldin:)))
0 oy
(33 puan) tarafından
Aynen öyle katılıyorum sanki bir birineze mecbursunuz birimlerinin puanı yüksek diye hanım ağa birileri bişey soruyor alay cevaplar BNce herkes kendine gelsin o kadar komik görünüyor ki böyle bakılınca cidden yazık bende çözemiyorum bazı insanları 
(14 puan) tarafından
Bana çok çok cahilce geliyor böyle 10 tane sayfa var yani kim bilir ne benim burda puanım yükselse ne olur yükselmese ne olur valla yorum yapıyorum bende beni tersleyen olursa cevap vermiyorum kimseyle uğraşamam
0 oy
tarafından

Bence linc edilecek bi post degil gayette haklisin cnm. Bazilari kendini aga saniyo herseyi derim kimsede bana bisey diyemez deyip huzursuzluk cikariyo. Neyseki oylelerinden uzak duruyorum kafam rahat oluyo en azindan:ermm:

0 oy
(2,484 puan) tarafından
Valla ben şöyle 5-6 ay önceki halini özledim buranın ne güzeldi 

Bazen öyle bi kahkaha atiyodum ki gozumden yas geliyodu simdi bi soruya girince yazip yazip siliyorum içimden gelmiyo bile

Bu gun noldu gece giremedim ben?
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Kız doğurunca uzak kaldım buralardan neler oluyor anlamadım gerçekten
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Birbirlerini gormemezlikden gelmek yerine postlarini takip edip hopppp saldırma ya geciuolar çünkü boşverin görmemezlikten gelin hos sobbet ettiginiz oyle olab kisiler ck digerleribe istedigini vermeyin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 532 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 502 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 604 göst.
21 Eylül 2021 Aile kategorisinde hilalkara (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 287 göst.