0 oy
921 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Merak ettim kızlar bazen yorumlarıda okuyorum herkes herkesi tanıyo mu yabancı yok galiba Bi ben yabancıymışım gibi hissettim

21 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Çoğunu tanıyorum ama tanıyıpta keşke tanımasaydım dediklerimde var tabi :ermm:

(1,499 puan) tarafından
Artı vermek istiyorum ama istihkakım dolmuş bende burda vereyim +++++++++ anladın sen onu
tarafından
Anladım kuzum bende ;)
-Reklam-
+2 oy
(6,073 puan) tarafından

Tanıdıklar gruplasiyor tanimadiklar cemkiriyor :D bütün mesele bu

(6,073 puan) tarafından
Belki yarın belki yakından da yakın desem de inanma şafak 5 çeyrekleri bir gün önceden hazırlayın:))))
tarafından
:D abovvvv 39 oldun he miiii
(6,073 puan) tarafından
39+ 1 iz inşallah ağrım sancim yok o ayri
tarafından
Bn en son 39+2 demiştm demi :)
(6,073 puan) tarafından
Aaaaaaaah aaaaaaah
+1 oy
(639 puan) tarafından
Yok canim cogu kisi senin gibi hissediyor. Birbirini taniyan kisiler belli bir sayıdadır. Yorumlara baktıkça ayni kisileri göreceksin 
+1 oy
(1,048 puan) tarafından
Eskiler birbirini hep tanıyor ama tanıdığımıza lanet ettiğimiz çok kişi var maalesef. 
0 oy
tarafından
Ay hiç.sorma bende yabancı gibi hissediyorum yeni yeni arkadaşlarla sohbet etmeye başlıyorum 
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Ben 8 ay dir burdayim bendr oyle hissediyorum yanliz değilsin canim:)
(18 puan) tarafından
İyi bari valla mesela Bi post görüyorum biri foto atın diyo herkes foto atıyor sonra altındaki yorumlara bakıyorum sanki 40 yıllık dost...
(7,479 puan) tarafından
Degilmi ;)) ayni seyleri hissetmek guzelmis
(707 puan) tarafından
Sanal  dostluk çokta şey etmemek lazım;)
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Sürekli aktif kullanıcılar var ve postun altına yorum fan yapılınca sürekli ordan konuşma ve sık yorumlasma oluyor buda az çok tanımış olursun zmanla ve samimilik kuruluncada özelden msjlasanlar oluyor yani zmanla sende alışıp yorumlasirken az çok tanıyacaksin bende öyleydim :) bazen hala öyle hissedebilirsin çünkü çok güzel bağlar kuranlar var :D

0 oy
(1,350 puan) tarafından
Herkes herkesi tanımıyor ama bazıları var ki iki yüzlü zaten bu tartışmalar hep bu yüzden
(12,768 puan) tarafından
Bah merak ettim :) caktirmadan isim ver :DDDDD
(1,350 puan) tarafından
Hahaha çaktıramda sorun yok ya kuzum :) bu hergün günün sorusu soran bi arkadaş vardı ya :D
(12,768 puan) tarafından
Tamam tamam tahmin ettim: )
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Ehh herkesi de değil tabi ama uzun süre burda olanlar uzun süredir burda olanları taniyo
0 oy
tarafından
Ben tanimiyorm herkesi sahsen ;D
tarafından
Beni demi tanımıyon???
tarafından
Eriğimi unutmadım bu arada :DDD
tarafından
Taniyorum cnmmm :))
tarafından
Hahahahh:D nerdesin sen cnm
tarafından
Valla şuan evdeyim ilçe olarak soruyosan inegöl :DDD
tarafından
Uzaksin be cnm yaa kastamonuda olsan ayarlardik bisiler ama bursaya nasil erik yolliyim bn:D
tarafından
Şaka canım benim seviyorum seni ❤️❣️❣️
tarafından
Valla bak yakin olsan bi sekilde ulastirirdim gonuller bir olsun dimi napalim:)
Sende sevdiklerimin arasindasin:))♡♡
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Şahsi olarak kımseyi tanımıyorum. Gerek de yok bana göre. Maksat burada güzel vakit.gecirmek aklımıza takılan sorulara cvp bulmak ve acılan postlara bilgimiz dahilinde cvp vermek.
0 oy
tarafından
Bnde çoğu kişiyi tanıyorum
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Yani bilmiyorum ki bende uzun zamandır buradayım azdır beni de tanıyan 
0 oy
tarafından
Bende gayet yabancı hissediyorum :) seninleyim 
0 oy
(274 puan) tarafından
Yok bende herkesi tanimam beni de pek tanimazlar :). Diger tarafta da varım bildigim seylere yardimci olmaya calisiyorum bazen bende merak ettigim seyler icin post aciyorum ya da birilerinin soru cvplarina bakip bende bilgileniyorum bu ladar tamamen bilgi amacli paylasim amacli burdayim. Polimiklere girmiyorum cok iyi insanlar var sagolsun yardimci da oluyorlar.
0 oy
(374 puan) tarafından
kimse kimseyi tanmiyor ki sohbet muhabet bilgi herkez birbiryle paylaşıyor guluyor ila bir birni tanımaya gerek yok yani burda hepimiz arkdas gibiyiz tanimsakta 
0 oy
(588 puan) tarafından

Yok kuzum birbirimizi tanımasak ta hepimiz bi kardeşiz yeri geliyo anne bi abla oluyoruz birbirimize destek oluyoruz bunun için tanımaya ve tanımamaya gerek yok saygı ve sevgi lazım karşındaki insana verebileceğin beni de tanıyan kimse yoktu ama herkesin kalbi o kadar güzel ki yeri geliyo çocuk gibi kavga etsek de mutlulukta üzüntüde hep yan yanayız:angel:iyiki varsınız 

0 oy
tarafından

2 haftalık  üyeyim  ama herkesi  tanıyorum:D

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Tanırsınız zamanla keske tanimasakda dersiniz sirdasinizds olur dusmaninizda :) seyret ve gor bebegim :))))))
0 oy
(79 puan) tarafından
Bende yeni sayilirim bazen yorum yaptgmda bende dusunyrm kendimi yabanci hissedyrm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 297 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 654 göst.
11 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,686 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 618 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Esmaa25 (468 puan) tarafından soruldu

413,445 soru

12,447,148 cevap