Ne yapsam olmadı anlamaya çalışmaktan onları yoruldum çocuk öğlen yemeği yemeden uyudu öğlen kalkınca yer dedim kendi kendime uyandı eline kek verdiler sedimi çıkarmadım tatlı bişi yedimi yemiyo yemek zaten zar zor yediriyoruum bu aralar da huysuz ağlasa ilaç ver çocuğa derler zorla yedirmeye çalışırım zorla yedirilmez yemese aç bu çocuk zaten hamile halimle duygularımı uçlarda yaşıyorum tamam sesim bazen yükseliyo ama söylemesi kolay yardım edin o zaman elimden gelen bu ne yapabilirim annemlerle görüntülü konuşurken kaynana eşime bak onlarla nasıl konuşuyor bizle nasıl demiş eşime yahu bem size anneden bbadan aşağı inmem aklımdaki neyse dilimde de odur yalan söylemem yılışık tipte değilim kendi ailem gibi davranırım ama onlar aynı evin içindeyken hepimiz kızına alır bana almaz her konuda öyle bende buna kırılıyorum susuyorum o zaman onun yaptığı farklı olmuyo sanki eşimde görmüyor ne zaman farklı davrandım ki. Yüz etmek gibi değilde k.peder eşi için bi tane gül alırmı sın dedi yeğenim için hediye almaya inmiştim unuttum almayı eşimin bana aldığı gülü verdim söylemedim unuttum diye sevmesem onları bana alınan bişiyi neden veriyim her zaman onların iyiliğini düşünüp konuşurum bazen söyleyiş biçimim farklı oluyo ama hep onları düşünürüm yani onlara farklı davranacak ne yaptın bilmiyorum çok ağrıma gitti ya ben mi yanlış düşünüyorum hakkınızı helal edin uzun oldu çok sinirlerim bozuldu ((
1,499,380 soru
24,490,878 cevap
357,601 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın