Arkadaşlar kızım 11 aylık düzeni olan bir bebek. Yenidogdugunda 4 ay annemle bir bakmıştık. Annemde duruyor bensiz. annemler geldiginde hadi normal dedim tanıyor annanesini. Ama benim kızım benim yoklumu hic farketmiyor ablamda eşimde rahatca duruyor beni aramiyor ve ya aglamiyor hiç. Eşimin kardeşi gibi sevip saydığı ayni zamanda benimde sevdigim tanidigim arkadasimiz bizi ziyarete geldi 2 günlük. Dünde bizim hastahanede işimiz vardi ve hava da buz gibi oldugu için bebegimizi goturmeyelim dedik zaten uyku saatide geliyor diye. Kendi kendine uyuyan bebek. Neyse biz 10.15 de evden çıktık 11 de uyku saati. Arkadasimizida neler yapacağını dedim saati gelince 11 de yatagina koy uyur kendisi dedim odasinda kamera var bende izlerim uyur dedim. Tabi ilk defa annem disinda birakiyordum acaba durcak mi derken bebeğim biz cikinca hic aramadi bile ne bir aglama ne bi huysuzluk saati gelince de hiç sorun cikarmadan uyudu. bu normal mi arkadaslar beni hic aramamasi ben çok üzülüyorum beni tanimiyor diye zaten anne de demiyor hala. Bir kac kelime soyluyor anne de yok icten ice beni tanimamasini bilmemesini çok takmaya başladım
Benim bebeğim de öyle büyüdü . Büyüde de öyle ağlamaya başladı pesimden
1,513,954 soru
24,690,299 cevap
368,284 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın