0 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar dün eşim hoşgeldin bebeğim kapı süsü almış. Daha önceden bir tane beğenmiştim eşim daha iyisini alicam demişti beğenmedi almadı. Yan komşum almış keşke kendi bildigimi okusaydim çok pişmanım.. 

Benim internet üzerinden beğendiğim bu.

image

Eşimin aldığı bide demez mi 70 TL aldım ..

image

image

imageHem yırtık hem üst kısmı kirlenmiş yani hiç beğenmedim. Bende bağırdım nasıl 70 tl yaa ozaman diğer kelebekliyi alsaydın dedim sonra yok şaka yaptım 40 tl dedi . Sizce 40 tl eder mi ? Hiç içime sinmedi yaa bide eşim yüz sallıyor beğenmedim diye o beğenmiş . Haksız mıyım sizce ? 

26 Cevaplar

+1 oy
(4,844 puan) tarafından
Makrome yaptırsana kiz bunların modelleri eskide kaldı 
tarafından
Eşim kafasına göre görüp almış yaa :(((
(4,844 puan) tarafından
Olsun canm her eksik o olsun
(615 puan) tarafından
Evet makromeler gerçekten çok güzel. Kuzenim hediye olarak hazırladı bize de. Çok hoş :)
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Çok güzel kız beğendim bende
0 oy
(15,936 puan) tarafından
Haklısınız da alınmış artık eğer içinizde çok kaldıysa onuda alın kelebekli daha hoşmuş
0 oy
(14,495 puan) tarafından
Eşinin aldığı daha güzel bencede
0 oy
tarafından
Ya Allah aşkına sıkıntı ettiğin duruma bakar mısın? Eşin beğenmiş almış, gayet de güzel. Zaten bir süre sonra çıkartıp kaldırıyorsun. Ki gerçekten güzel
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bence eşinin aldığı daha güzel cicili bicili 
0 oy
tarafından
Cok guzel cok begendim 
0 oy
tarafından
Bende beğenmedim bildiğin kirli bu temizlenmez de tüylü tüylü nerden almış sor git iade et bence yada başka model varsa bak değiştir 
(1,267 puan) tarafından
Ama burda önemli olan senin begenmen ne benim nede baskasinin sen hangisini begeniyorsan onu alsaydin keske ben esime aldirtmazdim çünkü o anlamaz biliyorum:D ve kendim yapyim 55 tlye maal ettim
tarafından
Değişik derken kötü bişi demek istemedi bence arkadaş neden bu kadar alındın ki zaten kadın alacakmış eşi bırakmamış ne yapsın
(1,267 puan) tarafından
Begenenlerde degisik guzel bir lafta degil hanimefendi size iltifat gibimi geliyor begenenlerde degisik lagi bana gelmiyor
tarafından
Bu kadar takılma bence ya küfür etmemiş yani
(1,267 puan) tarafından
Taniki kufur degil ama guzelde bir laf degil bana kalirsa çünkü buraya sorunca illa begenende olur bevenmeyende ve insanlar cvp veriyor onemseyip yaziyor ama cvp verenlere karsilik guzel bir lafta drgil tekrar soyluyorum hoş degil yani
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Çok güzel yırtık olsa ne olcak ki 
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Ya bende beğenmedim açıkcası bunu hastane kapısına assan olmaz mı acaba :) 
tarafından
Ev kapısına tekrardan almaz gidip ucuz aldim diyor 40 tl ucuz diyor dhaa ucuza dandik olanalrda var onlardan alır cimrilikten :( bide bana trip atmasi beni sinir etti begenmedim ne yapayım yani
(5,371 puan) tarafından
Üfff :) neyse takma kuzum ya boşver canı saolsun bebişinin sağ salim doğsun da :) bida alma imkanın olursa bunu hastanede kullanırsın boşa gitmemiş olur olmazsa da kalsın aman sinir olmaya değmez
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hiç canını sıkma böyle şeyler için biz kendimiz yapmıştık kızımın kapı süsünü onu da aşmak nasip olmadı yan tarafta doğum yapan kişinin bebeği ölmüştü onlar da adını öykü koyacakmis eşi bizim kapı süsünü görünce eşim geçecek kaldırır misiniz üzülmesin demişti o gün acimi unuttum buna ağladım hay dedim kapı süsüne yani bence eşinin aldığı çok güzel düşünmüş almış 
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Eşinin aldığıda guzel canim, bosver kalp kirma mubarek gun bunun için. Sus bu gelip gecer, kotu defil yani senin zevkin daha ince orasi belli ama olsun almis yinede :)
tarafından
Hep hevesim içimde kalıyor dugündeki magnetimde guzel değildi dandik birsydi içimde uhte guzel olsun istiyorum hem magneti hem kapı süsü ilerde kızıma gostercem bak kizim bu kapı susundu diye saklayacam. Bunu saklamam atarım yaa :( kızım kiciyla güler bu ne böyle anne diye
(6,978 puan) tarafından
Ya canim cok tatlisin ya gulumsedim kiciyla guler demene :) şimdilik esine yuklenme almis artik hevesi kursaginda kalmasin, sende kendi begendigini al
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kuzum en azından düşünmüş güzel yönünden bak çoğumuzun eşi yapmaz
tarafından
O yönden Allah razı olsun inkar edemem yaptıklarını. Ama bide bana trip atıyor almışım begenmiyorsun diye yüz sallıyor ne gerek var ki trip atmasina cnm benim beğenmedim sonuçta hormonlardan aglayasim geldi kelebekligi çok begenmstm alacam demişti bide bana gidip aldığına bak hayal kırıklığı :((
(5,328 puan) tarafından
Sana sürpriz yapmak istemiştir kuzum belki hoşuna gider diye ondan almıştır kötü düşünme☺️☺️
0 oy
(229 puan) tarafından
Boşver be bacım yak bunu biz kardeşimin.kine n güzelini yaptırdık ama bebeği küvete aldılar kalımıza takmak gelmedi bile üzüntüden şimdi şükür 1 yasinda minigim
0 oy
(2,692 puan) tarafından

Bence öyle şeyler için kalp kırmaya hiç gerek yok. Zira hepsi gelip geçiyor. 

Ayrıca şunu hiç anlamıyorum, sen annesiysen o da babası. Niye sana beğendirmek zorunda ki :ermm: Keşke kendi bildiğmi okusaymışım demişsin, pişman olmuşsun. Adam da bildiğini okumuş işte, niye o yapınca suç oluyo :D

tarafından
Ben alsaydım bundan iyiydi hem temiz jelatin içindeydi. Bu resimde çok belli değil sanırım hem kirli hem yırtık. Annem benim küçüklük kıyafetlerimi bile saklamış. Bende annem gibi kızımın ilk anılarını sakliycam buna kapı susude dahil magnette dahil. Erkekler anlamıyor sen yırtık ve kirli açıkta satılan bir malzemeyi alirmisin ? Erkek detaylı düşünmedigi için. Daha ogunde post paylaştım esim herseyime karışır diye . Hastane çantama kadar 2 zibin yeter diyor nerden biliosunda konusuosun öyle değil mi ? Ben kapı süsünü almadım eşime göstermeden babasıdır onunda fikrini alayım dedim. Ama beyfendi kensi kafasına göre almış . Güzel birşey olsa suprz diye boynuna atliycam. Ama yok hiç içime sinmedi. Çok dandik duruyor.
(2,692 puan) tarafından
Valla burdaki açıklamanda seni haklı gördüm açıkçası. Benim eşim de bir şeyler alır da hep iyisinden almaya çalışır. Bol bol alır. Ben durdururum onu. Posttaki açıklamanda bu anlaşılmıyor o yüzden nolmuş ki adam beğendiğini almışsa diyor insan, bir de giysi bile değil kapı süsü yani. Ama hep böyle yapan ve ucuzuna kaçan biriyse haklısın tabi.
0 oy
(135,423 puan) tarafından

kiz sabah aksam dogurcan almis idare et :woot:

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Aman bir şey olmaz ne olacak birini de babası beğenmiş almış olsun zaten eskir gider bu çok kır tutar o zaman bahane eder degistirirsin 
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Ayy bence çok güzel yaa
0 oy
(163 puan) tarafından
Senin beğendiğin daha güzel ama eşinin ki de kötü değil oda güzel. Bence eşin almış buna sevin. Hiç takmayan gereksiz bulan eşler var. Eşini tebrik ederim böyle düşünceli olduğu için. Şahsen ben eşimden istediğimde gereksiz bulmuştu.  O yüzden çok üzülmüştüm. Yani keşke benimde eşim bizzat gidip kendi. Seçip alsaydı o beni çok mutlu ederdi. 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Ben beğendim canım sade hoş duruyir

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 289 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
0 oy
6 cevap 223 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
24 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu

411,029 soru

12,371,693 cevap

42,447 kullanıcı

Kategoriler

...