Merhaba kzlar sizinle paylaşmak istedim yani kötü niyetle yazmadım krgnlgm aslnda neyse kayınvalidemi eşim aramıştı kandil kutlamak için konuştuk ettik vedalaştık sonra telfn uzaktaydi eşim kapatmadı annesi kapattı sandı ama kapatmadı o tlefnu yani kapanma sesi gelmedi bizi dinliyor sessizce hep yapıyor bunu biliyorum sonra esim dedi anneme çocuğun resmini atalım kardeşimin telfna özlemiştir diye bende dedim hic içimden atmak gelmiyor gecen gun kardeşini görüntülu aradığında çocuğu göstermek için kapatıp haftaya arayın demiş bende kzdim dedim. Eşimde boşveer dedi sonra tlfna baktı anaa kapatmamsz ya teli anne niye kapatmadn dedi anneside ordan oglum dedi güldü neyse sonra anne hadi grsz gelince bol bol seversin torununu dedi bende dedim neden zorla sevdirmeye calsyon sevmek isterse sever dedim kapattık. Bizi dinlediğini biliyordum aslında ama umursamadm deminki sözümde alinmismidir 'atmak istemiyorum resim' dediğimde sizce yanına gittiğimde gönül falan alsammi bilemedim.acikcasi hic öyle heves etmiyor torunum diye ilk birde ne görümcem ne kaynim hepsi genc daha bekarlar eşim de zorla resim atıyor merak ediyor onlarda sevsin oğlumu diye ama hic umursamiyorlar bile benim ailem ararlar sorarlar napyo diye hediyeler almışlar birsuru. Annemde ayri sever devamlo konuşmak aramak ister kayınvalidemi aradgmz zaman torunidnan çok oğlunu görmek ister oğlumda oglum ben hic babaanne sevgisi görmedim oğlum tatsn istiyorum ama abartyormuyum bilmiyorum eskiso gibi icimden sıcaklık artk. Ay kızlar uzun oldu ksrbkmayn.